Què estàs buscant?

dimecres, 18 de febrer del 2009

Malalts dels videojocs: tatuatges

Segurament hi ha qui es pensa que sóc un malalt dels videojocs o que començo a mostrar-ne símptomes. Jo crec que no ho sóc, però m'agradaria. El fet de voler-ho és en sí malaltís? Sigui com sigui, els protagonistes de les següents fotos sí que duen els videojocs al cor, alguns més que altres, i alguns amb més gust que altres.

Aquest no és que sigui discret, però entra dins la mesura del que és raonable. Fixeu-vos que fa un petit repàs als primers anys de la història dels videojocs.



Aquest és molt més cridaner, però mola molt, tant colorit i amb el personatge del Koopa Troopa tan destacat.



De molt mal gust perquè estèticament és terrible dur una cosa així al cos, hem de reconèixer que és molt graciós que algú senti aquest amor tan profund per una accessori d'una consola, en aquest cas la pistola de la Nintendo.


Barreja de conceptes sense un objectiu clar, però és això el que el fa destacable, aquest tatuatge.


Una esquena plena de color, i un cop més un homenatge a Nintendo... amb algun convidat especial.


Horrible. O sigui... horrible. Dos comandaments de la Super Nintendo, a sobre en blanc i negre i amb pinta de ser clònics, no pas oficials.


Totes dues fotos són del mateix braç, que com es pot veure està tatuat completament. Impressionant.


Doncs sí, també n'hi ha de gent que s'ha tatuat el logotip de Sega, no tot havia de ser de Nintendo. N'hi ha un parell més circulant per internet, però aquest és el que més m'ha agradat. A més, als seguidors de Sega no ens cal res més que una paraula per evocar tot el que Service Games ha aportat a les nostres vides.


Aquest sí que duu la Nintendo al cor, o més ben dit ha desplaçat el cor cap amunt i s'hi ha endollat un comandament de la 8 bits de Nintendo. Lletgíssim perquè requereix un afaitat horrorós.


Aquest és evident que té el gust al cul. És original, però no m'imagino la cara del metge quan li faci una colonoscòpia. Segur que no fa olor de cireres precisament.


I per acabar un dels més impactants. Fixeu-vos en la gran quantitat de tatuatges de videojocs... duts per noies! I aquest és especialment desafortunat, tot i que demostra una gran passió per la Game Boy. Es veu que el truc que explica servia per a alguna cosa en molts jocs de la primera portàtil de la companyia... Per a què deu servir en el cas d'aquesta noia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...