Què estàs buscant?

dimarts, 26 de maig del 2009

Actualitat: més jocs de Bola de Drac

Els fans de Bola de Drac estem d'enhorabona, perquè la propera tardor sortiran 3 jocs més basats en aquesta extensíssima franquícia a la qual dedicaré, quan tingui força temps, un "Còmics i videojocs" en tantes parts com calgui.

Ahir dilluns, Namco Bandai Games Europe va presentar oficialment aquests títols dels que ja s'havia parlat, però sembla que la cosa va agafant forma i tornarem a rebre jocs d'aquesta llegenda del manga i l'anime en diferents consoles.

Per una banda tenim el Dragon Ball Kai: Attack of the Saiyans, per a la Nintendo DS, basat en Bola de Drac Z i amb un estil RPG com el del Dragon Ball Origins. Vegem-ne un tràiler en japonès.



Al vídeo hi podem veure que comença al 23è Torneig de les Arts Marcials, punt interessant perquè fins ara era una part inèdita als videojocs moderns de Bola de Drac. Al Dragon Ball Advanced Adventure la història arribava just abans, al combat contra el Cor Petit pare, i el mateix passa amb el proper joc que sortirà a la tardor, el Dragon Ball: Revenge of King Piccolo, el primer títol de la saga en exclusiva per a la Wii, que abarcarà la sèrie mentre en Goku és petit, és a dir, més o menys el mateix que el de la Gameboy Advance.

Impressionant imatge d'en Goku esperant l'arribada de la nau d'en Cor Petit.


I el mític moment en què ens pensàvem que en Goku l'havia dinyat a mans d'en Tao Pai Pai...

Per acabar, després de veure algunes captures del prometedor joc de la Wii, tindrem també un nou títol en la línia dels Budokai Tenkaichi per a la Xbox 360 i la Ps3, el Dragon Ball Raging Blast. No és que sigui el primer joc de Bola de Drac per a aquestes dues consoles, ja hi havia el Burst Limit, però se suposa que millora la fórmula i tot plegat.


Per tant, tres nous jocs de Bola de Drac per a diverses consoles, prometedors en el seu plantejament, sobretot pels arcs argumentals que reflecteix cadascun dels títols, però fins que no els puguem provar no podrem emetre'n un judici. No seria la primera vegada que ens deceben els jocs d'aquest immensament popular univers.

Si el de la Nintendo DS és com l'Origins podem estar tranquils. El primer de la Wii, com a primer que és, no sabem què esperar-ne, però els ports que es van fer dels Budokai Tenkaichi 2 i 3 no acabaven de matar gaire. I el joc de les consoles més potents del moment... ha de millorar molt el Burst Limit, que quedava una mica curt argumentalment parlant i sobretot a nivell de personatges, especialment si el comparem amb la línia que pretenia continuar, l'esmentada Budokai Tenkaichi. Per cert, podeu llegir l'anàlisi feta per un servidor a l'únic portal català de videojocs, Vadejocs.cat.

Ja veurem com va la cosa, ara hem de passar l'estiu jugant a altres jocs i després ens arribaran les versions europees d'aquests esperats retorns.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...