Què estàs buscant?

dimarts, 16 de juny del 2009

Accessoris: les ulleres 3D de Sega

Ja havia comentat alguna vegada que Sega s'ha caracteritzat sempre per intentar avançar-se al seu temps, i sovint ha estat precisament aquest el seu problema. Doncs bé, en aquesta línia el 1987 la companyia va treure al mercat les seves ulleres 3D, les SegaScope 3D Glasses, per a la Master System (tot i que estava a punt de sortir la Mega Drive). Vegem-ne l'anunci:



Com sempre passa en aquests casos, els efectes presentats a l'espot són exagerats, i realment és difícil saber com es devien veure els jocs si no els provem, però ja puc avançar que la cosa no va tenir gaire èxit, no era precisament fàcil "captar" les 3D. Ara, les ulleres no eren les típiques de cartró, amb un "vidre" vermell i l'altre verd. Estaven una mica més treballades. I eren prou grans com per posar-se-les per sobre de les ulleres de miop, cosa que segur que molts joves van agrair.

Ara, per tal de fer-les anar s'havien de connectar al costat de l'entrada per a targetes de la Master System. Com? Que no la trobeu? Malauradament, estem parlant de la Master System I, no la II, que té més gent. Era el mateix forat que permetia jugar amb títols de la Sega Mark III a la Master System. No oblidem que la Mark III era el mateix que la Master System, simplement que la Master es va crear com a nou disseny de la segona consola de Sega (la primera va ser la SG-1000). Tot això em sembla encara més inquietant: l'any que va sortir la Mega Drive al Japó van i treuen un accessori revolucionari... pensat per a jocs de la Master System... que s'han de posar al primer model de la consola!

I precisament l'arribada de la següent consola va fer que Sega aparqués les ulleres, després de llançar només set títols al mercat: Blade Eagle 3D, Maze Hunter 3D, Missile Defense 3D, Poseidon Wars 3D, Space Harrier 3D, Zaxxon 3D i el mític Out Run 3D.

Aquí les tenim. Semblen les del Terminator!

Ara, s'ha d'avisar a qui vulgui aconseguir-les: al mercat de segona mà van cares. Ja ho he dit també altres vegades. A la gent li agrada comprar-se coses rares, és a dir, que no es troben fàcilment, que van fracassar i que no coneix ningú.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...