Què estàs buscant?

diumenge, 12 de juliol del 2009

Especial: la Grècia clàssica als videojocs

Bona nit, estimats lectors. Ja vaig avisar que seria fora uns dies, de viatge, i us he deixat 4 dies sense missatges nous al bloc, però avui, que és el dia que he tornat, no me n'aniré a dormir si no satisfaig abans la vostra necessitat de novetats. He pensat que estaria bé fer un especial sobre algunes de les aparicions de la Grècia clàssica als videojocs. Que dius... a vosaltres què us importa? Doncs probablement se us en fum, però com que és a Atenes on he anat de viatge... he pensat que estaria bé fer això. Som-hi:



Podem veure motius clàssics grecs a la zona Aquatic Ruins del Sonic the Hedgehog 2 (1992).





O al primer nivell de l'Altered Beast (1988), joc del que ja vaig parlar al bloc.





No podia faltar la versió en videojoc per a la Playstation i ordinador de la pel·lícula de Disney de 1997 Hercules.





Els fanàtics dels jocs d'ordinador d'estratègia no deuen haver oblidat que la Grècia clàssica era ben present al llegendari Age of Empires (1997).





I aquest era l'Age of Mythology (2002), també d'ordinador, on tota la mitologia grega té una importància destacable.





En aquest tràiler del God of War 2 (Playstation 2, 2007) s'intueix una presència importantíssima d'elements grecs, característica d'aquesta exitosa saga exclusiva de les consoles de Sony.





Una mica abans, el 2005, teníem per a la Gamecube, la Playstation 2 i la Xbox aquest Spartan: Total Warrior, de la mà de Sega.





El 2006 i només per a ordinadors arribava el Titan Quest, un nou joc d'acció ambientat en l'Antiga Grècia.





I acabo amb aquest, el Rise of the Argonauts (PC, Playstation 3 i Xbox 360, 2008), l'últim exemple dels molts que hi ha hagut pel que fa a aparicions de la Grècia antiga als videojocs. He mostrat alguns dels més coneguts, però segur que en molts més títols hi surt, sigui com a part important del seu argument, en forma d'elements decoratius de les pantalles o com a petits homenatges.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...