Què estàs buscant?

dilluns, 3 d’agost del 2009

Curiositats de la història dels videojocs: anuncis (10a part)

Nova entrega d'una de les seccions més veteranes d'aquest bloc, la dels anuncis relacionats amb els videojocs. El que vull recopilar avui són més anuncis curiosos procedents del Japó. Començaré amb un del Metroid de la NES:




El següent és el que presentava tant la Super Nintendo com el Super Mario World, que per cert al Japó s'anomena Super Mario Bros. 4.




Aquest sembla que és l'anunci de diversos videojocs que en aquell moment havien de sortir per a la Playstation 2:




També tenim aquest anunci fet expressament en ocasió de la modalitat cooperativa del Resident Evil 5 (Xbox 360, Ps3). M'encanta:




Acabo per avui amb aquest, molt recent, que demostra que no s'han perdut les ganes de fer anuncis estranys. És el de l'esperadíssim Dragon Quest IX per a la Nintendo DS:

2 comentaris:

  1. Toniii, mola el teu blog, és friki del cagar, però i qui no és friki a la seva manera? però no en se gens de videojocs jo...no se que posar, però et volia fer un comentari perque se que fan il.lusió, oi?
    Apa, un peto i ens veiem aviat!
    Sara.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Sara! Doncs mira, si no en saps sempre pots llegir algunes de les seccions on pots aprendre coses. També hi ha curiositats i en general està fet de manera que pot ser interessant per a tots els públics. Vés mirant les seccions, si de cas, com ara les dels anuncis, les curiositats... Bé, moltes gràcies!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...