Què estàs buscant?

dimarts, 11 d’agost del 2009

Jocs de la meva infantesa: Konami's Billiards (MSX)

Tornem a l'època de l'MSX perquè vull parlar d'un altre dels jocs que més em van viciar quan era petit, el Konami's Billiards, un títol de 1984 que llavors jo anomenava senzillament "el de billar". Novament era Konami qui ens duia un joc de disseny senzill, però alhora addictiu com pocs.


Sempre és agradable descobrir com era la caràtula del joc si te'l compraves, no com en el meu cas, que me'ls portaven en disquets i per tant pirates, i cada cop que escric sobre un títol de l'MSX visc l'experiència de veure per primera vegada la portada d'un joc que ha estat amb mi tota la vida.

El Konami's Billiards, com deia, és senzill i no ofereix gaire opcions. Era el billar de tota la vida, havies de colar les boles llises o ratllades, segons el cas, als forats, i després la negra al forat contrari de l'última bola colada.



I pel que sembla és considerat com un dels millors jocs de l'MSX, un autèntic clàssic amb el segell de qualitat de Konami, que va ser per a aquell estàndard informàtic una gallina dels ous d'or.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...