Què estàs buscant?

dilluns, 14 de setembre del 2009

Malalts dels videojocs: tatuatges (3a part)

Vaig comentar l'altre dia, quan vaig fer la segona entrega d'aquesta subsecció, que a mi mateix em semblava increïble haver dedicat només dues entrades de les més de 150 que té aquest bloc al tema dels tatuatges. Doncs bé, vull solucionar-ho una mica i avui arriba la tercera part, dedicada aquest cop a un especial sobre els tatuatges de la saga Street Fighter.


Brutal aquest del Ryu fent un hadoken... Has de dur el cap rapat o amb un pentinat tan estrany com aquest per poder-lo lluir, però aquest senyor es mereix tot el meu respecte per l'amor que demostra envers aquesta franquícia de la Capcom.




Aquest també és en Ryu, però a diferència de l'anterior, que era una reproducció d'una imatge del propi joc, aquest tatuatge és una il·lustració del protagonista fent un soryuken.






Aquí el tornem a tenir, en Ryu Hoshi, però en aquesta ocasió sense acolorir. Segur que amb el temps se l'acabarà omplint de color, aquest altre incondicional d'Street Fighter.



Aquest altre és espectacular! La imatge de baix reproduïda al braç! Estan a mig camí d'acolorir el dibuix, però ja és per a al·lucinar mandarines.



I un del Ken en versió SD (Super Deformed), menys espectacular però igualment cridaner.




I acabo amb aquest de l'Akuma, un dels enemics més carismàtics de la saga. Com veieu, hi ha gent per a tot, i de la mateixa manera que hi ha tatuatges de l'Street Fighter també n'hi ha d'altres jocs emblemàtics, però això ho veurem en properes entregues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...