Què estàs buscant?

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Jocs estranys: The Typing of the Dead

La franquícia de jocs de pistola The House of the Dead és ben coneguda pel seu èxit a les recreatives de Sega i la seva posterior conversió domèstica en diverses consoles. No és aquest el moment en què repassaré la sèrie, però ho resumirem dient que són els jocs següents: The House of the Dead (1996, convertit a Saturn i PC), The House of the Dead 2 (1998, convertit a Dreamcast), The House of the Dead 3 (2002, també en Xbox i PC) i The House of the Dead 4 (2006, encara no ha sortit en cap consola).



Aquest és un vídeo la versió per a la Saturn del primer joc. Com es pot veure, la sang és verda. Coses de la censura. Per a la Wii va sortir el The House of the Dead 2 & 3 Return, que recuperava la segona i la tercera part en un mateix disc, amb pocs canvis, i el 3 de la Xbox tenia com a extra desbloquejable el 2. Aquest any, i directament per a la Wii, ha aparegut el The House of the Dead: Overkill, que argumentalment no es pot situar amb els altres quatre.

The House of the Dead: Ex, d'aquest any també, de moment només ha sortit en recreativa i dóna un toc humorístic a la sèrie, que també l'ha tingut en forma de minijoc al Sega Superstars Tennis (2008, diverses plataformes) o el The Pinball of the Dead de 2002 per a la Gameboy Advance. Però com el joc del que vull parlar avui, el The Typing of the Dead, no n'hi ha cap de tan estrany:



Sí, es tracta d'anar escrivint el que surt a la pantalla. No era el primer joc que ho feia, ja en vam veure un de Captain Tsubasa, però el desenvolupament és igualment estrany. Ara, segur que deu anar molt bé per entrenar la mecanografia.

Va sortir per a Dreamcast (2000), PC (2000) i Playstation 2 (2004, amb el "cognom" Zombie Panic), però també hi havia versió recreativa, de 1999, amb els seus teclats i tot!



Els escenaris i el desenvolupament eren els de la segona part, mentre que la seqüela de 2007, de moment només a les recreatives, The Typing of the Dead 2, es basa en la tercera entrega de la sèrie principal. El 2008 en la mateixa línia "educativa" va sortir l'English of the Dead per a la Nintendo DS:



Així doncs, estem davant d'un joc divertit, com a mínim pel que fa al seu sistema, i que les recreatives tinguessin uns teclats allà enganxats ja és la bomba. Però hi ha qui el va considerar com un dels pitjors jocs de la història (jo no ho crec i per això no n'he parlat a la secció corresponent) i sobretot el més estrany de tots els temps, i tot i que potser és exagerat, com a mínim és molt estrany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...