Què estàs buscant?

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Sèries i videojocs: The Sopranos

I per molt temps que passi sembla que sempre trobaré alguna secció nova per inaugurar. Avui neix la que recollirà les sèries de televisió, d'imatge real o de dibuixos (si vénen d'un còmic no, que per això hi ha una secció expressa), que hagin tingut versió en videojoc. I comencem amb The Sopranos: Road to Respect.


Aquí tenim la caràtula de la versió de la Playstation 2, que al final va ser l'única que va sortir, perquè es van cancel·lar la de la Xbox 360.

El joc va sortir el 2006 i es podria haver fet molt millor. La crítica arreu del món està d'acord en què és una porqueria de joc, amb uns gràfics pobríssims, curt, fàcil, gairebé cap extra que motivi una nova partida un cop acabada l'aventura i un desenvolupament repetitiu i avorrit, de manera que ningú no dubta a suspendre el joc, que no arriba ni al 5 de nota.

 

Un interessant vídeo on es veu que almenys en la qüestió de les veus es van fer les coses ben fetes (hi ha gairebé totes les veus reals), i per als fans de la sèrie, dels quals formo part, l'entrevista en sí ja és un document de força valor. El videojoc, en canvi, pràcticament ni com a objecte de col·leccionista.


Aquest és l'únic vídeo de qualitat que he trobat, però no té so, sinó subtítols. En fi, n'hi ha prou per veure una mica quin és l'estil del títol. Jo no l'he provat, però si pertot arreu tothom el deixa verd i no n'hi ha gaire defensors, almenys cap que jo hagi vist... hem de pensar que és una llàstima, però que van desaprofitar el potencial que tenia la llicència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...