Què estàs buscant?

dissabte, 10 d’octubre de 2009

Especial Malalts dels Videojocs: Tetris

Ja sé que vaig fer un "Malalts dels videojocs" fa poc, però com que en la darrera entrada vaig parlar del Tetris aprofito per compartir amb vosaltres diversos homenatges que s'han fet a un dels jocs més influents de la història.

Dels tatuatges ja en vaig parlar, també, però hi ha diverses maneres d'expressar l'afició i fins i tot fanatisme per aquest original i imitadíssim joc de trenca-closques. Per una banda tenim la moda:


En forma de complement...
...O en la roba mateixa.

Per Carnestoltes també pot ser una bona idea, tot i que incòmoda com ella sola, anar disfressats de figures del joc:
Hi ha qui homenatja pel·lícules, com en el següent cas, que és fàcilment identificable encara que barreja el nom d'un film relativament antic amb l'estil visual d'un altre de la mateixa franquícia, molt posterior:
El Tetris fins i tot pot entrar a la nostra cuina. Jo crec que després de tants anys (enguany n'ha fet 25) s'ho mereix:
Els japonesos, sempre originals amb les seves carmanyoles per al dinar, hi havien de dir també la seva:Encara dins l'àmbit del menjar, a algú se li va acudir fer brownies i decorar-ne la part de dalt de la següent manera:També hi ha qui es dedica a fer muntatges audiovisuals tan impressionants com aquest:I es poden barrejar diversos conceptes amb el Tetris, tot el que doni la imaginació:La influència del Tetris és tan gran que fins i tot podem trobar mobiliari urbà relacionat amb el mític videojoc, com és el cas d'aquesta parada de metro de Tolosa de Llenguadoc, a Occitània:Però també en forma d'exposicions al carrer, com aquesta de la qual poso una mostra:Suposo que la següent imatge també forma part d'alguna exposició, que sigui com sigui és d'allò més original:
En fi, si ens hem de posar a repassar els múltiples homenatges que ha rebut el llegendari Tetris no acabaríem ni demà. Aquesta només ha estat una mostra del que hi ha, però m'imagino que n'hi ha prou per a fer-se una idea de la importància que ha tingut aquesta franquícia, a la que he dedicat, amb aquesta, tres entrades del bloc. 


1 comentari:

  1. L'homenatge amb les caixes penjades a la paret em sembla el més original! Realment es poden fer moltes coses amb imaginació! XD Gràcies per mostrar-les en el teu bloc!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...