Què estàs buscant?

diumenge, 22 de novembre del 2009

Compres: Dragon Quest. The Hand of the Heavenly Bride (Nintendo DS)

I torno amb una compra que he fet, per fi he guanyat en subhasta un Dragon Quest V: The Hand of the Heavenly Bride, de la Nintendo DS. Feia molt que intentava aconseguir-lo per menys de 10 euros amb enviament inclòs i ho he aconseguit, m'ha anat de 4 cèntims, però ho he aconseguit.



És una compra que em fa molta il·lusió, perquè estic enganxat a l'entrega anterior, Chapters of the Chosen, o sigui el Dragon Quest IV, i me l'estic acabant. Pel mig jugaré al Chrono Trigger, però després atacaré aquesta cinquena entrega de la saga. És un remake per a la Nintendo DS de l'original de la Super Nintendo, respectant-lo molt, però amb algun afegit en forma d'efectes en 3D als paisatges. Vegem una mica com és:



Aquesta és una pantalla típica de combat. Pel que veig, comparat amb el IV, tècnicament està per sobre, és més colorit i espectacular, tot i que només una mica més. Es poden apreciar també, perfectament, els dissenys de l'Akira Toriyama, el dibuixant de la franquícia i un dels seus principals  reclams.



Aquí una mica dels personatges en moviment. No he pogut comprovar en aquest segon cas si són imatges de la versió original de la Super Nintendo, però els efectes de so són exactament iguals que els del IV de la Nintendo DS, de manera que, si no és la versió DS, és prou clavada com per il·lustrar el joc. Pel que fa a la música, un altre dels punts forts de la saga, és estilísticament igual que la del IV, però amb melodies diferents, fins i tot a les batalles, cosa que s'agraeix, perquè dóna personalitat al V i el diferencia prou del IV.

Amb aquest ja tinc tots els Dragon Quest que s'han editat a Europa. (Dragon Quest IV (DS), V (DS), VIII (Ps2),  Dragon Quest Monsters: Joker (DS) i Dragon Quest Swords: The Mask Queen and the Tower of Mirrors (Wii)). Per al futur, al Vell Continent s'esperen el Dragon Quest VI (remake per a la DS en què Square Enix ja treballa), el Dragon Quest IX (primera entrega totalment nova després del VIII per a la Ps2, però aquest cop per a Nintendo DS, i ja aparegut al Japó) i el Dragon Quest X, el següent completament nou, per a la Wii.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...