Què estàs buscant?

dimarts, 24 de novembre del 2009

Petits clàssics: Plok (Super Nintendo)

En la línia iniciada amb el Kid Chameleon de la Mega Drive, continuo amb el meu particular repàs a videojocs que no van marcar cap generació ni van suposar cap revolució, però que si ens els anomenen els recordem perfectament o, si més no, ens sonen. Avui parlaré del Plok, un simpàtic plataformes de 1993 per a la Super Nintendo.


Producte de la companyia Software Creations (un nom en què no es van matar gaire, realment), va aparèixer primer als Estats Units, després al Japó i al final de tot, com gairebé sempre, a Europa, on va arribar a les botigues ja el 1994.

Com deia, és un plataformes amb un to humorístic, que em recorda el fantàstic Dynamite Headdy tant pel seu humor com pel fet que el seu protagonista pot fer ús de diverses habilitats. Se'n destaca també la música, molt treballada, així com els efectes sonors.


No aporta gran cosa al gènere de les plataformes, però compleix amb el que s'espera d'aquests jocs, i això es reflecteix en unes crítiques en general positives que el consideren un joc de notable. No gaire alt, però notable al cap i a la fi. Ara que ja tinc la Super Nintendo (per fi!) potser li dono una oportunitat si el trobo a bon preu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...