Què estàs buscant?

dissabte, 14 de novembre del 2009

Els pitjors jocs de la història: Dragonball Evolution (PSP)

No em vull allargar massa en aquesta qüestió, suposo que qui més qui menys ha sentit a parlar de la pel·lícula d'imatge real de Bola de Drac, que després de molts anys de rumors finalment ha vist la llum aquest any 2009 amb el nom de Dragonball Evolution.



El resultat no podia ser pitjor: s'ha fet ús del nom d'en Goku i quatre o cinc més pràcticament agafats a l'atzar i s'ha construït una història que no té res a veure, però res, amb el còmic ni la versió animada. No només s'ha traït l'obra original, cosa que sempre acaba passant en major o menor mesura, sinó que s'ha violat repetidament l'imaginari de Bola de Drac i potser hauria estat millor que se suïcidés qui fos que va tenir la idea final.

En fi, vull pensar que algú dels que hi estaven implicats ja s'ho veia venir, però la gent que hi va posar diners volia recuperar-ne almenys una part i se'n va fer una forta promoció, que incloïa entre altres coses marxandatge i... un videojoc per a la PSP.



Va rebre unes crítiques duríssimes, lamentant que una pel·lícula tan dolenta tingués també una versió en videojoc, i a sobre dolent també. Alguns mitjans especialitzats li van arribar a posar com a molt un 2,5 sobre 10. Perquè us en feu una idea, normalment els jocs dolents s'enduen un 5, un 4 com a mínim, però un 2,5 és coherent amb la qualificació de "pila de merda" que li han arribat a donar.

Per què? Doncs perquè s'ho han treballat tan poc com en fer la pel·lícula. És curt, hi ha només 11 personatges (cosa impensable actualment, en què videojocs espectaculars tenen com a mínim 20 personatges, i fins a 40 com el recent Tekken 6), no té cap mena de dificultat (es guanya fàcilment prement tota l'estona el mateix botó) i els enemics no mostren la més mínima intel·ligència artificial. A més, es basa en la pel·lícula en què es basa.

Total, una pèrdua de temps i diners, i al vídeo que he posat encara sembla que es pugui salvar, però no, si absolutament tots els crítics han coincidit a renegar-ne deu ser per alguna cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...