Què estàs buscant?

dilluns, 16 de novembre del 2009

Jocs que no van veure la llum: Capcom Fighting All-Stars (arcade, Ps2)

Sembla mentida, però feia mesos que no tocava aquesta secció que em va semblar tan interessant i sucosa quan la vaig crear. Per fi hi he tornat a pensar i avui parlaré del Capcom Fighting All-Stars, un títol de lluita que havia de sortir per a recreatives i després per a la Playstation 2.

El 2003 era quan havia de sortir aquest joc que reunia diversos personatges de la companyia, concretament de les franquícies Street Fighter, Final Fight, Rival Schools, i Strider, a més de presentar-ne de nous.



Aquest experiment havia de ser una nova incursió de Capcom a les 3D, que havien obtingut uns resultats molt mediocres amb la sèrie Street Fighter Ex, i abans de ficar la pota volien veure com reaccionava la gent a la versió beta. Com que no va agradar, tot i les novetats jugables que aportava, es va decidir cancel·lar el projecte.

Però la idea de fer un crossover amb els personatges es va mantenir per al futur (de 2004-2005, per a Ps2 i Xbox) Capcom Fighting Evolution (conegut com a Capcom Fighting Jam al Japó) aquest cop en 2D, que també recuperava el personatge Ingrid (que havia de debutar a l'All-Stars i que tornaria a sortir a l'Street Fighter Alpha 3 MAX de la PSP). Tot i així, aquell reciclatge va fracassar clarament,. Alguns personatges mítics dels Street Fighter sortien només com a públic, el nivell de l'animació dels personatges era baix i faltaven alguns dels atacs més llegendaris, entre altres defectes, cosa que ens fa preguntar-nos per què havien de cancel·lar aquella primera idea si després amb la següent no van fer cap estudi previ de reacció del públic.


Aquí veiem en acció la famosa Ingrid. De tota manera, Capcom va deixar córrer la idea de fer jocs de lluita en 3D i només hi va tornar a experimentar parcialment amb l'Street Fighter IV i el Tatsunoko vs. Capcom, amb molt bons resultats.

I és que les franquícies de lluita de Capcom tenen tantíssims seguidors que no s'hi pot experimentar a la babalà. S'han de fer les coses extremadament bé, i de tants jocs que ha tret la companyia és normal que alguns hagin estat autèntiques castanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...