Què estàs buscant?

diumenge, 21 de febrer del 2010

Jocs que no van veure la llum: The Flash (Xbox 360 i Ps3)

Quina casualitat! Precisament estava pensant mentre em dutxava que tenia ganes de posar-me a llegir tots els còmics d'en Flash que tinc pendents, que en són uns quants i una bona etapa tota seguida, i resulta que em poso a pensar en quin joc nonat toco avui i em trobo amb la versió de la Xbox 360 i la Playstation 3 de The Flash


Aquest vídeo, que és de la versió de la Xbox 360, fa pensar que tenia molt bona pinta, tot i que és evident que calia afegir molt de detall als decorats, però trobo que la sensació de velocitat està bastant ben feta. 

Certament, s'estava desenvolupant el 2008, però l'empresa responsable, Brash Entertainment, va fer fallida i el projecte va quedar a l'aire. No sé si hi ha intenció de continuar-lo, però per a això caldria que una altra companyia es fes càrrec d'un títol dissenyat segons uns criteris que havia decidit una altra firma. 

El que ens queda del personatge, i per tant que això valgui també com una mena d'article dedicat a The Flash de la secció Còmics i Videojocs, perquè acabarem ràpid, és un joc de la Gameboy...


Es deia senzillament The Flash i era de 1991. L'altre que va sortir, amb el mateix títol, seria per a la Master System:


No està gens malament, eh? Però malauradament és una raresa, perquè va sortir el 1993, any en què la Master System ja donava els últims cops de cua (i encara gràcies, que portava molts anys al mercat), i només va aparèixer a Europa, per tant encara som relativament afortunats, i dic "relativament" perquè es veu que costa de trobar. 

També tenim el Justice League Heroes, un joc de 2006 per a la Xbox, la Nintendo DS, la Playstation 2 i la PSP, en què ell és un dels personatges controlables de la Lliga de la Justícia. 


Per anar tancant, el mateix any hi va haver una versió d'aquest títol centrada en ell per a la Gameboy Advance, Justice League Heroes: The Flash, que ara veurem:


Aquesta seria (diferències tècniques a banda) com les altres versions, però centrada molt més en un personatge, el que avui ens ocupa. I això és tot el que ha fet en Flash als videojocs? Pràcticament, sí. Només ens queda veure'l al Mortal Kombat vs. DC Universe, de 2008, per a la Xbox 360 i la Ps3:


Que violent que el veiem aquí... Llàstima que la presència de personatges de l'univers DC suavitzés el concepte que defineix (i que fa interessant) la saga Mortal Kombat. I ara sí, estimades lectores i estimats lectors, hem vist la darrera aparició del Velocista Escarlata al món dels videojocs, esperem que no definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...