Què estàs buscant?

dijous, 1 d’abril del 2010

Jocs estranys: Mr. Moskeeto (Playstation 2)

El joc estrany d'avui és estrany en el seu plantejament argumentalment parlant, i certament no crec que sigui un títol per a tenir en compte com a imprescindible del catàleg de la consola, però és original. A Mr. Moskeeto adoptem el paper d'un mosquit que ha d'anar xuclant la sang d'una família, i bàsicament aquesta seria la idea. 


Va sortir el 2001 per a la Playstation 2 al Japó, amb el nom de Ka ("mosquit") i després va passar el 2002 als Estats Units com a Mister Mosquito i a Europa com a Mr. Moskeeto. Com anava dient, nosaltres som el mosquit i hem d'empescar-nos-les per xuclar la sang dels personatges i que no ens enxampin. Per tal de posar-los en les situacions més favorables per a la nostra empresa, també haurem de pensar estratègies. 


A cada pantalla ens donaran un objectiu i haurem d'evitar el perill, que ve tant de les persones  (que com més estona fa que els xuclem la sang més fàcil és que ens descobreixin) com de certs objectes que hi pot haver per les habitacions. Ara posaré un vídeo que, com us podeu imaginar, ha estat celebrat per molts seguidors d'un joc que, encara que sigui estrany, per una vegada sembla que no vol dir que sigui dolent del tot.


No és que es vegi res, però què seria de les famílies japoneses de ficció sense una adolescent banyant-se en algun moment? No hi ha discussió possible, és un videojoc estrany, fins i tot considerat per alguns com el més estrany de la història (jo crec que no tant, però un dels que més segur que sí). Sigui com sigui, va agradar, perquè n'existeix una seqüela, de 2003, exclusiva del mercat japonès:


No n'he pogut trobar cap vídeo, però es veu que afegeix coses al primer, millora aspectes i, naturalment, ens situa en un nou escenari, un dels destins turístics preferits dels japonesos. M'ha agradat descobrir aquest joc, una cosa estranya que tampoc no sembla que estigui tan malament. Ara, el que és comprar-me'l no crec que me'l compri.



1 comentari:

  1. Quina tela! No coneixia en absolut aquest joc, però m'encanten aquest jocs raros. Aquest en concret es veu raro raro raro! L'escenari de la dutxa estava cantat XD
    El cataleg de la PS2 és tant gran que hi ha cabuda per inclús aquest joc, que per altre banda no fa tant mala pinta.
    Bona Entrada, Salut Crack!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...