Què estàs buscant?

diumenge, 16 de maig del 2010

Els pitjors: Big Rigs - Over the road racing

Em sap greu, estimats lectors, us he fallat. Havia d'escriure un cop cada dos dies i ahir no vaig poder, així que aquest cop excepcionalment n'hauran passat tres. Però bé,  per compensar-vos avui parlaré d'un dels pitjors videojocs de la història, una secció que no tocava des de feia força temps. El convidat d'avui és el següent:


El Big Rigs: Over the Road Racing, només per a ordinador, és el pitjor videojoc d'una llista que he trobat que classifica els jocs segons la puntuació obtinguda en les ressenyes de diversos portals especialitzats, i té una mitjana que no arriba a 4 sobre 10.

Amb la portada ja comencem malament, perquè fa pensar que has de conduir un camió fugint de la policia, i la descripció a la part del darrere ho confirma, però quan hi jugues veus que ni tan sols hi ha policia. En posaré un vídeo que m'agradaria que miréssiu durant més d'un minut i que després passéssiu directament, si no voleu veure'l sencer, al minut final. Impressionant:


Facis el que facis guanyes, perquè els rivals NO ES MOUEN, sempre guanyes tu. Això és intel·ligència artificial zero! El més graciós és que, pel que sembla, el trofeu que apareix per anunciar-te que has guanyat de vegades ho fa quan acabes de començar, perquè no distingeix bé si quan passes per sota del punt de sortida estàs començant o acabes d'acabar. Brutal. I bé, aquest no és el principal problema, sinó que no hi ha sistema de detecció de col·lisions, tot és travessable. 

Per tant, aquest joc de 2003 i de producció ucraïnesa és, sense discussió possible, una autèntica porqueria. Tot i així se'n van vendre uns quants milers d'unitats i segur que hi ha gent que encara el compra per pur col·leccionisme. Van treure un pedaç que solucionava algunes coses, però no eren totes ni se solucionava de veritat. Sembla que es volguessin fotre de la gent. L'exemple més clar d'això és que davant del problema dels altres camions, que no es movien, van fer que sí que participessin a la cursa, però s'aturaven just abans d'arribar a la meta, de manera que continuaves guanyant sempre. 

Avui, doncs, hem vist un dels pitjors però de veritat, una aberració que no s'entén com és que els mateixos programadors no es van adonar que valia més deixar-ho córrer, sobretot si comparem aquesta gran cagada amb títols que no estaven gens malament i no van veure mai la llum. 




1 comentari:

  1. jajajaja lo estrany és que tingués una mitjana de nota rondant al 4! és massa!
    que bo això de caure pel precipici i no poder caure xDDD

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...