Què estàs buscant?

dimarts, 11 de maig del 2010

Jocs que no van veure la llum: Thrill Kill (Playstation)

El joc que no va veure la llum que avui protagonitza la secció dedicada a aquest tema és un de la Playstation, que s'estrena en aquest sentit, anomenat Thrill Kill. Un violent joc de lluita que s'havia de llançar el 1998 i que es va quedar oficialment fora del mercat. 


Aquesta és la portada que havia de tenir, i he dit que oficialment no va sortir, però com que estava acabat es va anar distribuint extraoficialment, ja sabeu de què estic parlant. La història és que es deia que era el nou Mortal Kombat (amb "fatalities" inclosos) i estava generant molta expectació, i com he dit estava acabat i a punt de sortir a la venda, però llavors Virgin Interactive va ser comprada per Electronic Arts i en aquell moment la famosa companyia no va voler editar un títol tan violent. Vegem-lo una mica, però:


A més de la sempre atractiva (per a molta gent) violència, hi havia la possibilitat de lluitar entre quatre persones alhora, una fita tècnica per a la 32 bits de Sony, i sens dubte un dels punts més forts del títol. També hi havia elements sexuals que van ser censurats abans de la cancel·lació, i és que ja que hi eren no s'hi podien posar per poc, els programadors de Paradox Development.

En realitat, com a joc de lluita no sembla que sigui cap meravella, però falta que una cosa sigui difícil d'aconseguir perquè al seu voltant neixi l'interès, fet que es fa especialment pal·lès al sector dels videojocs. Dit d'una altra manera, tot el que tingui l'etiqueta "de culte" tindrà sempre un reduït però sòlid cercle de fans que valoraran el producte, en molts casos, per sobre de les seves aportacions reals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...