Què estàs buscant?

dissabte, 31 de juliol del 2010

Els pitjors: Bruce Lee - Quest of the Dragon (Xbox)

Sé que us estàveu preguntant quin era el pitjor videojoc de la Xbox original, i avui satisfaré la vostra curiositat. Es tracta del títol que, segons el portal Gamerankings, va obtenir una mitjana més baixa entre diverses anàlisis d'internet als Estats Units. 


El Bruce Lee: Quest of the Dragon és qui s'endú aquest dubtós honor. Va sortir el 2002 i és del gènere beat'em up, cap sorpresa si coneixem mínimament el personatge. Per què va fracassar, aquest joc que ens convidava a viatjar pel món amb la llegendària figura del cinema honkongès de kung-fu? 


Gràficament no em sembla especialment dolent (tot i que es considera que sí), però es veu que els controls eren molt deficients i feien molt difícil executar els moviments especials, de manera que els combats acabaven essent una successió de cops bàsics. A més, hi ha detalls poc cuidats: si us fixeu en la primera part del vídeo, en què en Bruce s'enfronta a un enemic de final de pantalla en un combat d'1 contra 1, el cop de peu final no arriba a impactar en el cos del perdedor. 

Pel que en diu la crítica, també es troben a faltar unes bones actuacions dels actors de doblatge, així com uns temps de càrrega més suportables i una mínima intel·ligència artificial en els enemics, incapaços de defensar-se fins i tot dels atacs més innocents. A sobre, resulta que hi ha errors en el joc que fan, per exemple, que alguns enemics es quedin atrapats en llocs on no els podem atacar si no és que s'acosten a nosaltres. En fi, un desastre en molts aspectes que no fa honor a la figura d'en Bruce Lee.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...