Què estàs buscant?

dilluns, 2 d’agost del 2010

Malalts dels videojocs: pastissos

Sempre és un motiu d'alegria recuperar una secció que feia molt temps que no tocava, i és que avui se m'ha acudit que podia posar fotos de pastissos relacionats amb els videojocs, una mostra més de l'amor malaltís que moltes persones sentim pels videojocs i la seva història. Comencem!


No sé de què està fet, aquest, però és un pastís dedicat a la saga Halo, els mítics first person shooters exclusius de les consoles de Microsoft. 


Aquest no hauria de necessitar presentació, però bé, diré que homenatja la franquícia Pac-man, sense la qual no s'entén la història dels videojocs. 


Si no tens la Playstation 3 no passa res (mentre tinguis la Xbox 360), però sempre et queda l'opció de menjar-te-la en forma de pastís. El millor: ve amb jocs i tot!


Per als més nostàlgics i veterans, una altra possibilitat és fer una queixalada literal a una vella Atari, amb joysticks i tot.


En aquest cas hi ha més bones intencions que una altra cosa, perquè ni els cartutxos de la Gameboy s'introdueixen pel lateral, ni els jocs eren blancs, ni el catàleg de la portàtil comptava amb el Mario Bros (tampoc amb el Super Mario Bros.) i encara menys amb un Sonic, que encara que hagués tingut un títol simplificat com aquest (cap de les entregues no es diu pas així) era de Sega, llavors la competència. 


Aquest espero que no sigui per a un nen que fa 4 anys. Crec que es criminalitza massa la franquícia Grand Theft Auto, però potser per a un nen de 4 anys és massa. Suposo que deu ser per al quart aniversari d'alguna parella, tot i que intueixo quin membre de la parella ha fet tota la feina. 


Un espectacular pastís de casament, el somni de qualsevol friki que passi per la vicaria (o pel jutjat). Que gran... Amb el bo i millor de l'Univers Mario. 


Quina nostàlgia, també, un pastís amb forma de cartutx de la NES, concretament del Bubble Bobble. Trobo que això és encara més friki que els pastissos de la consola en si, que també n'he trobat. 


Dels videojocs d'en Sonic costa més trobar-ne pastissos, si més no que estiguin treballats de debò, però finalment he vist aquest de les pantalles de bonus del Sonic the Hedgehog 2 de la Mega Drive i m'ha fet gràcia.


I acabo amb aquest de la saga The Legend of Zelda, que pel que sembla també és de casament. Quan veig aquestes coses m'emociono. Signifiquen que algú de l'entorn d'un friki ha decidit no riure's d'ell i/o de la seva obsessió durant com a mínim un dia i fer-li una sorpresa que segur que no oblidarà. 




1 comentari:

  1. Bona selecció que m'ha obert la gana. Em quedo amb el de la fase bonus del Sonic, per ser el més original. El de la Game Boy també té el seu d'allò...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...