Què estàs buscant?

dimarts, 24 d’agost del 2010

Cinema i videojocs: Willow

Us en recordeu, de la mítica pel·lícula dels 80 Willow? Jo no l'he vist mai, però sé que forma part de la infantesa de molta gent. Un film d'aventures de 1988 produït per en George Lucas i protagonitzat per un nan, en Warwick Davis, que també ha aparegut a El Retorn del Jedi i les pel·lícules d'en Harry Potter.

Willow no va obtenir gaire bones crítiques ni un gran èxit comercial, però segur que tots, com a mínim, n'hem vist el pòster alguna vegada. A més, fa uns anys que els seus creadors mostren interès en fer-ne alguna mena de seqüela. Però bé, pel que ens interessa, va visitar el món dels videojocs.


Comencem per la versió de les recreatives, de 1989, de la mà de Capcom, que tot i que també s'encarregaria de la versió de la Nintendo va presentar un producte diferent en tots dos casos:



El tipus de lletra que van escollir és el dels Ghouls'n Ghosts! El mateix any arribava la de la NES, com dèiem, que és la que jo vaig conèixer en veure-la als catàlegs de les botigues que s'anunciaven a les revistes de videojocs. Si l'arcade era una aventura de plataformes, aquesta versió és un RPG d'estil The Legend of Zeld, i fins i tot hi ha uns acords que recorden la mítica melodia d'aquella llegendària franquícia:


Sembla que no va tenir mal acollida, però se'n van fer més versions per a l'Amiga, l'Atari ST i MS-DOS. Aquesta darrera és la que veurem ara, tot i que només l'he trobat en un vídeo amb comentaris de l'autor i amb imatges de la pel·lícula intercalades:


Com es pot veure, un joc completament diferent. I ens quedarem sense saber com eren les altres dues versions que esmentava, perquè no n'he trobat cap imatge vàlida, però existir... existeixen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...