Què estàs buscant?

dimarts, 10 de maig del 2011

L'últim joc de la Game Gear

No fa gaire parlava dels primers jocs de la Game Gear, una consola que precisament fa uns dies feia 20 anys (als Estats Units i a Europa, ja que al Japó havia sortit el 1991). Tinc pensat fer un Història de les Videoconsoles protagonitzat per la portàtil de Sega, però avui el que veurem són els darrers títols que es van sumar al catàleg de la incompresa consola. Començarem amb l'últim joc aparegut al mercat japonès, el 13 de desembre de 1996:


Es tracta del Sonic Blast, conegut al Japó com a G Sonic i aparegut a la resta de mercats el mes anterior. No va passar a la història dels videojocs com un dels imprescindibles de la mascota de Sega, però era un dels plataformes amb els gràfics més avançats dels 8 bits. Com podem veure, són pre-renderitzats, estil Donkey Kong Country, cosa que provoca una falsa sensació de 3D en els personatges. Va ser convertit a la Master System, però només al Brasil, el desembre de 1997. I l'últim als mercats americà i europeu va ser el mateix:


És el Jurassic Park: The Lost World, llançat l'agost de 1997, que suposava el final de l'aparició de cartutxos per a la mítica portàtil, a nivell com dèiem americà, europeu i, de retruc, mundial. Només set anys va estar rebent títols la Game Gear, però comparada amb els casos d'altres consoles tampoc no està malament.




1 comentari:

  1. La unitat virtual es lleva amb el mateix programa amb el que la vas crear el magic disc, em pareix que es el unmount pero no ho tinc segur per que ara mateixa estic a l'institut i no el tinc instalat XD, pero m'enrecordo que era bastant facil llevarla i després desinstales el joc i ja està. Amb lo de que se et cale el joc... a mi també em pasaba, pero si inicies com administrador es solucione i eixes missions no les estaras jugant sempre, nomes al principi, aixina que... done una mica igual XD

    Adeu! Sóc Isidre XD

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...