Què estàs buscant?

dissabte, 6 d’agost del 2011

Jocs que no van veure la llum: Super Mario Spikers (Wii)

Avui, a través de la web Unseen64, una excel·lent base de dades de videojocs que no van veure la llum, d'on he tret bona part dels que he comentat al bloc, he descobert un joc no nascut l'existència del qual ignorava completament. Es tracta del Super Mario Spikers, un títol que havia d'unir voleibol i lluita lliure (sí, ho llegiu bé) i que havia de ser una nova entrada a la llarga llista de videojocs esportius d'en Mario. 


Aquest és l'únic vídeo que se'n troba, de fet no és ni tan sols de Youtube, i això vol dir que segurament es va cancel·lar quan estava en una etapa molt primitiva del seu desenvolupament. L'estava duent a terme Next Level Games, responsable del Super Mario Strikers (Gamecube), el Mario Strikers Charged Football (Wii) o el Punch-Out!! de la Wii, entre altres, però també de jocs d'altres gèneres com el Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier o l'adaptació de la recent pel·lícula del Capità Amèrica, Captain America: Super Soldier.

No sé per què es va deixar córrer el Super Mario Spikers, però la companyia pretenia fer servir l'experiència adquirida amb els jocs de futbol del lampista italoamericà i amb el també curiosament cancel·lat WWE: Titans, un dels molts títols de la franquícia de lluita lliure televisiva americana, que havia de sortir per a la Xbox i la Playstation 2. Tot i així, Nintendo continua confiant-hi, perquè li va encarregar el desenvolupament d'un dels títols del futur proper de la Nintendo 3DS, el Luigi's Mansion 2.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...