Què estàs buscant?

divendres, 23 de setembre del 2011

Jocs que no van veure la llum: The Avengers

Avui, a la secció dels jocs cancel·lats, parlaré d'un títol que ha estat d'actualitat darrerament, sobretot quan fa un parell de dies es va fer públic un vídeo in-game que hi pertanyia. Es tracta d'un videojoc de The Avengers, el grup de superherois per excel·lència de la Marvel, que estava desenvolupant THQ Australia per a Xbox 360, Playstation 3 i PC. Fa uns mesos es va cancel·lar el projecte juntament amb els d'altres títols, i fins i tot sagues com MX vs. ATV o Red Faction. Primer es van fer públiques unes imatges amb les quals la gent especulava sobre el contingut del títol, una de les quals aquesta:


Més que una imatge del propi joc, era allò que es coneix com a artwork. Doncs bé, ara tenim un vídeo d'una versió pre-alpha, és a dir molt verda encara, de com hauria estat el joc. Per cert, encara que estigués en un estat molt embrionari s'ha de dir que no tenia gens de mala pinta:



La web Unseen64.net, que s'especialitza en el que aquí a 3 Botons i START és només una secció, en parla, naturalment, i afirma que tenia millor pinta que els habituals videojocs oficials de les pel·lícules. És cert que el sistema de joc és una mica estrany, o almenys diferent del que estem acostumats a veure en produccions d'aquesta mena, però també ho és que els jocs basats en les pel·lícules individuals dels personatges que protagonitzaran aquesta (Hulk, Iron Man, Thor i el Capità Amèrica) han rebut una tèbia acollida, com és habitual per desgràcia en els jocs de pel·lícules i hem comprovat tantes vegades.

Se n'havia encarregat Sega, per cert, que jo crec que serà la que recollirà el projecte, o potser en començarà un de nou, no ho sabem. Sigui com sigui, és impensable que l'esperadíssim film previst per a 2012 no tingui un videojoc oficial per potenciar la campanya de màrqueting que, de ben segur, l'acompanyarà. Farà oblidar aquest, en cas de ser diferent? S'hi inspirarà o serà completament diferent? El temps ho dirà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...