Què estàs buscant?

dimecres, 26 d’octubre del 2011

Curiositats de la història dels videojocs: Anuncis (19a part)

Sempre m'omple de satisfacció que em vinguin al cap idees per tal de recuperar seccions que estan mig oblidades perquè per la seva naturalesa tenen un suc limitat per esprémer, i avui és una d'aquelles ocasions. Avui vull mostrar-vos un anunci japonès de l'imminent Super Mario 3D Land, el primer gran títol de la Nintendo 3DS fet per la pròpia Nintendo i sense que sigui cap remake d'un joc anterior:



Si us ve de gust tornar a veure la setena entrega d'aquesta secció d'anuncis de videojocs, dedicada als japonesos, que són interessants per si mateixos, veureu que aquest del Super Mario 3D Land continua en la línia del que presentava el Mario Kart DS. Es tracta de fer un anunci divertit, sense complicacions ni grans efectes especials. La vulgaritat és intencionada, naturalment. Per cert, també hi ha versions més normals (fets només amb imatges del joc), però no tindrien prou gràcia. I ja que hi som, per no deixar aquesta entrada tan curta, mirem altres anuncis relacionats amb la nova portàtil de Nintendo que es van emetre al Japó:


Una compilació de diversos minianuncis presentant funcions de la consola, més o menys com els que vam veure aquí amb en Buenafuente, en Punset i en Reina, però amb famosos japonesos. Ara un altre on no surten famosos, sinó actors dels d'Oscar:


I quines rialles més convincents, oi? Ara en posaré un altre que és ben curtet i estrany, però per això és digne de veure i d'esdevenir objecte de reflexions i debats:


Sensació orgàsmica? Un "aaah" de "ja ho entenc"? Parlem-ne. Ara un de molt recent, en què Nintendo presenta els títols que han d'arribar properament a la portàtil, que ha estat tan criticada per haver-se llançat sense títols de pes al catàleg:


Per acabar, ara sí, posaré un vídeo de la presentació de la consola a l'E3 de 2010, on es "dramatitzen", per dir-ho finament, les possibilitats de la 3DS:


Els seus protagonistes són en Reggie Fils-Aimé, president de Nintendo of America, en Satoru Iwata, president de Nintendo en general, i en Shigeru Miyamoto, el creador d'en Mario i en Donkey Kong, entre altres coses. L'explicació de la "dramatització" va ser que, evidentment, en vídeo no es podien mostrar les 3D estereoscòpiques de la consola, de manera que van decidir fer-ne una representació divertida. I trobo que està prou bé, no?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...