Què estàs buscant?

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Sèries i videojocs: The Office

Si em coneixeu una mica, encara que sigui cibernèticament parlant, sabreu que miro un fotimer de sèries. No és el cas de The Office, que és a la meva llista d'espera. Però sé que és una sèrie de molt d'èxit, i buscant alguna sèrie convertida en videojoc per parlar-ne avui, ja que feia temps que no tocava la secció, he trobat que se n'havia fet un joc. Vegem-lo:



És, naturalment, The Office, i va sortir per a PC el 2007. Com podem veure a les imatges, es tracta d'anar fent feines i bretolades per l'oficina, basant-se en les situacions i els personatges d'una de les sitcoms de més èxit dels últims anys.

També ens adonem que no és cap meravella, és força repetitiu i no dóna gaire de si. El seu desenvolupament està clarament basat en el Diner Dash, un títol que ja havia inspirat, per exemple, el videojoc de la Betty Boop. I potser perquè les poques crítiques que se n'han fet li han donat un modest 7 sobre 10 de mitjana no ha acabat tirant endavant el projecte de dur-lo a d'altres plataformes com la Nintendo DS, la Wii, la PSP o Xbox Live Arcade. Si més no, les dates de sortida d'aquestes versions fa anys que estan com a pendents d'anunciar, i no sembla que hagin d'acabar apareixent mai. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...