Què estàs buscant?

dissabte, 22 d’octubre del 2011

Jocs que no van sortir del Japó: Otomedius G (Xbox 360)

La Xbox 360, igual que la seva predecessora, ha estat un fracàs comercial al Japó, a diferència del que ha passat a la resta del món. En els 6 anys que duu al mercat només se n'ha venut aproximadament un milió i mig d'unitats, i és natural que els títols que són per a diverses consoles es venguin al País del Sol Naixent moltíssim més per a la Playstation 3 que per a la segona consola de Microsoft. Tot i així, de vegades hi ha videojocs que són només per a la Xbox 360 japonesa i que aquí ens hem de mirar de lluny, com és el cas de l'Otomedius G (Gorgeous!).


Amb una estètica molt d'anime, l'Otomedius G (Gorgeous!) va aparèixer al mercat japonès el 2008 i no té pinta d'acabar sortint també a Occident, com en canvi sí que va passar amb el molt similar, almenys pel que fa a gènere, Deathsmiles. Curiosament, aquell títol que a Europa va acabar sortint el 2011 també havia fet el pas de recreatives a Xbox 360, passant de la Ps3.


L'Otomedius original va ser llançat el 2007 per a recreatives, i la versió domèstica, com hem dit, el 2008, per tant podem donar per fet que a les portes de 2012 i sense notícies que indiquin el contrari es tracta d'un títol que no sortirà d'allà, encara que sigui per a una consola tan marcadament occidental com la Xbox 360.

I és una llàstima, perquè té molt bona pinta. Amb dissenys de personatges d'en Mine Yoshizaki (Sergent Keroro), és un shoot'em up tradicional inspirat en la llarga tradició de la companyia (Konami) en el gènere, amb sagues de gran fama com ara Gradius o TwinBee (el manga del qual va ser dibuixat precisament pel senyor Yoshizaki).

Edito: l'1 de novembre va sortir als Estats Units com a Otomedius Excellent. No ha agradat massa, però ha sortit. Arribarà a Europa?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...