Què estàs buscant?

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Jocs que no van sortir del Japó: Neon Genesis Evangelion (Nintendo 64)

No parlaré avui dels videojocs basats en el popular anime d'Evangelion, sinó que em concentraré en només una de les seves entregues en aquest segon article de la secció dedicada a veure títols que no es van llançar oficialment fora del Japó.


Batejat senzillament com a Neon Genesis Evangelion i aparegut al mercat japonès el 25 de juny de 1999, pels comentaris de la gent al vídeo de Youtube que acabo d'enganxar aquí sembla que és el millor títol basat en la franquícia que s'ha fet mai. És possible que el llistó no estigués gaire alt, però sigui com sigui és un joc popular i qualsevol fan de la sèrie i al mateix temps amant dels videojocs segurament el troba a faltar a la seva col·lecció. Llevat que apliquem la dita "d'allò que els ulls no veuen, el cor no se'n dol".


Argumentalment adapta els combats més importants de la sèrie i també de la pel·lícula The End of Evangelion, i si es considera probablement el millor joc d'Evangelion és, entre altres coses, perquè duu la Nintendo 64 als seus límits tècnics. Per exemple, inclou metratge de la sèrie, quelcom gens habitual en una consola criticada pel seu format de cartutx, mitjà on és complicat introduir vídeos per la limitació d'espai que suposa. 

A més, hi ha les veus dels actors de doblatge, pantalles d'estils diferents, un total de 13 missions i diverses modalitats de joc, entre les quals un versus que es desbloqueja amb un truc. Certament té força bona pinta, però després de 12 anys de la seva aparició i amb la consola més que descontinuada, ens podem oblidar completament de veure'l per aquí, llevat que tirem de consola japonesa i mercat de segona mà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...