Què estàs buscant?

dissabte, 1 d’octubre del 2011

Breaking Bad i Sega... tenen un acord?

Fa un temps, a Cementiri de Pneumàtics, vaig parlar de l'aparició del Sonic & Sega All-Stars Racing de la Xbox 360 a la quarta temporada de Breaking Bad, magnífica sèrie que no és aquest el lloc per repassar. Vaig comentar la curiositat a l'altre bloc perquè em semblava una cosa esporàdica, tot i que més tard també hi va aparèixer el joc Rage, que en realitat encara no ha sortit a la venda quan escric aquestes línies. Però en fi, el vídeo del millor títol de velocitat de la franquícia Sonic és aquest:


El cas és que a l'últim capítol que se n'ha emès als Estats Units torna a sortir-hi en Sonic, aquest cop amb el mediocre Sonic the Hedgehog (2006), per a la mateixa consola perquè, aquest cop sí, al disseny de producció tenen cura amb aquest tema i mantenen una coherència al mateix temps que demostren un mínim coneixement del món dels videojocs. A en Jesse Pinkman, doncs, li agraden els títols d'en Sonic, és evident.


Però què hi ha darrere d'aquest curiós product placement? És intencionat? És casualitat? Simplement forma part de la construcció del personatge o Sega hi ha ficat calés? I per què en aquest cas també d'un títol que va sortir fa cinc anys i que ells són els primers que saben que no va sortir bé? Què en penseu?




1 comentari:

  1. Si estiguessin jugant al Sonic Generations et diria que es un acord de patrocini, pero sent el Sonic the Hedgehog (2006) crec que és més perque és un fan de SEGA o li ha demanat un joc al seu fill per posar i li ha passat aquest xD

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...