Què estàs buscant?

dimarts, 15 de novembre del 2011

En Mario i en Luigi ens conviden a netejar-nos les orelles

El que us vull ensenyar avui no és nou del tot. Ja havíem vist experiments de dur la saga Mario Kart a la vida real, per part d'aficionats naturalment. Bé, més que "aficionats", "malalts dels videojocs". Però s'ha produït una nova experiència ben curiosa en aquest sentit. Mireu aquest vídeo:


Dos paios es posen la disfressa de Mario i Luigi i surten al carrer conduint karts com els que porten al popular l'spin-off de les aventures dels lampistes italoamericans més famosos de la història. I ho fan no com a bretolada o diversió, sinó per feina. Per cert, un dels comentaris de Youtube fa una pregunta molt encertada: per què el que va disfressat de Mario és el llarg i prim, mentre que el Luigi és més baixet i gros?


Tornem al tema: se suposa que aquests dos (i dos més, disfressats de Bowser i Yoshi), fan això per promocionar un local que ofereix el frikíssim i japonès-havia-de-ser servei de neteja de les orelles amb el cap a la falda de les treballadores.


Què té a veure una cosa amb l'altra? Res de res, però un kart és un vehicle tan bo com qualsevol altre per portar-hi publicitat, i si a més crida tantíssim l'atenció pel fet d'evocar una saga videojoquística tan popular la jugada surt encara millor. 

Curiosament, al vídeo els vehicles no van encara amb la publicitat del local, però fa gràcia imaginar-se el que deuen pensar els conductors dels cotxes i motos en veure allò, de sobte, pels carrers de Tòquio. 


A la font d'on he tret aquesta informació s'explica, per cert, que Yamamoto Mimikakiten, la botiga on s'ofereix el servei, contracta també treballadors masculins, encara que tradicionalment sigui una professió duta a terme per dones. Pel que sembla, a més, els personatges i els seus karts estan a la disposició d'altres companyies que es vulguin promocionar. 





1 comentari:

  1. Cosa curiosa jajaja

    sobre el "fa gràcia imaginar-se el que deuen pensar els conductors dels cotxes i motos en veure allò, de sobte, pels carrers de Tòquio" Jo crec que estan més que acostumats a veure coses rares... ni t'ho imagines XD

    És que la gent no sap netejar-se les seves pròpies orelles? xD

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...