Què estàs buscant?

dimecres, 18 de gener del 2012

Errors: una drecera injusta al Mario Kart 7

Feia més de dos anys que no tocava aquesta secció, però hi ha un títol molt recent que té un error força conegut que vull contribuir a difondre, i veureu per què. És el Mario Kart 7, un imprescindible del catàleg de la meva futura Nintendo 3DS, i té un error que esdevé una drecera, que no és el mateix que una drecera creada intencionadament. Vegem-lo:



És una drecera involuntària que permet als jugadors que la coneixen saltar-se la major part de les voltes 2 i 3 d'aquest circuit anomenat Wuhu Mountain Loop, i és famosa entre els jugadors que juguen en línia per la victòria assegurada que els proporciona (als que la coneixen) i per la confusió que genera als que no saben per què els rivals que tenien al darrere de sobte guanyen. 

Per tant, entenc que és una pista odiada por molts, cosa que passa amb altres Mario Kart amb joc en línia (Mario Kart DS i Mario Kart Wii) però que en aquest cas no és per dreceres que ha creat Nintendo, sinó per un error. I la Gran N ha descartat fer cap pedaç ni cap versió física actualitzada del joc, en principi per tal de no afavorir aquells jugadors que prefereixin no actualitzar i per tant conservar aquest error-drecera.  


Així és aquest circuit sense fer trampa, perquè això és una trampa, i no un truquet ni una drecera. I com que Nintendo no es planteja una actualització obligatòria d'aquelles que impedeixen jugar en línia si no s'accepten, cosa que sí que s'ha fet amb jocs d'altres consoles, col·laboro amb la difusió de com es fa. 
 
Així hi haurà més gent que sabrà fer-ho i espero que cada cop es triï menys com a circuit a l'hora de jugar amb altres persones. Em sap greu, perquè es perdria un circuit, però és un error que Nintendo no pensa reparar, de manera que si ningú no torna a córrer per Wuhu Mountain Loop, millor. 
 
 

8 comentaris:

  1. "pedaç"... quin mal m'ha fet! XD

    És una pena que no modifiquin un error que no havien trobat o bé que no es publiqui per donar igualtat a tothom.. qui sap si amb el temps s'adonen de l'error i ho modiquiquen, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, estaria bé que ho canviessin, i és tan fàcil com fer una actualització obligatòria, però bé...

      Ja et deixen mirar vídeos des de la feina? XD

      Elimina
    2. Els vídeos no els he pogut veure, però sí llegir el text ;)
      amb el que he tingut suficient per queixar-me que fas servir traduccions de tecnicismes informàtics que em fan mal a la vista i orgull informàtic XDDD
      i també per contribuir a que em sembla incorrecte que no ho arreglin quan ha estat un error seu xD

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Traduccions que no he inventat jo i que es fan servir, encara que no tant com caldria. Havent-hi una paraula equivalent no té massa sentit fer servir l'estrangera, i queda tan malament amb coses en castellà com en anglès. Que a tu no t'agradin és una altra història. Jo no t'he dit res de "modiquiquen", que sí que és un error. :P

      Elimina
    2. "modiquiquen"? jo no he posat això xD
      No parlo de la traducció al castellà sino la pròpia paraula en anglès, que és com solem fer-ho servir ;)

      Elimina
    3. Per què no mires enrere i t'adones que ho has posat? XD

      A veure, com ho dius en anglès? Perquè en castellà sempre diuen "parche", i em nego a posar "parche" si estic parlant en català... ¬¬

      Elimina
    4. Ah, ara ho he vist... no veia l'error :P

      Patch seria ;) vinga va, et perdono aquesta jajaja

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...