Què estàs buscant?

divendres, 6 de gener del 2012

Jocs que no van veure la llum: Zero Racers

Abans-d'ahir vaig parlar, en una nova secció, de la sèrie animada japonesa (anime) basada en la franquícia de velocitat futurista F-Zero, i mentre em documentava vaig descobrir que hi havia un títol de la saga que s'havia quedat sense veure la llum: el Zero Racers, també conegut com a G-Zero.


Com ja us podeu imaginar pel cromatisme de la imatge, i si no ja us ho dic ara, havia de ser per a l'única consola fallida de Nintendo, la Virtual Boy, aquell aparell de "realitat virtual" aparegut durant la febre per aquest concepte, en uns anys en què la tecnologia encara no estava preparada per a això. En fi, no toca parlar d'aquella consola, avui, sinó del joc. 

No en consta cap vídeo per la xarxa, tot i que s'afirma que a la prestigiosa fira E3 de 1996 es va poder veure, i he d'entendre que en moviment. Poc més se sap d'aquest joc, a banda del fet que per primera vegada havia de fer córrer les naus per túnels en comptes de pistes d'asfalt (sona difícil, oi? Doncs hi havia també una modalitat que permetia estudiar-se els recorreguts, imagineu-vos), i del rumor sobre l'estrena de la modalitat per a dos jugadors que havia d'incorporar, honor que al final va correspondre a l'F-Zero X, de 1998, per a la Nintendo 64. 

 
La revista dels Estats Units Nintendo Power també n'havia parlat, però el joc va ser cancel·lat el 1996, el mateix any en què es va descontinuar la plataforma on s'hauria executat. Les raons de la seva cancel·lació les trobem, lògicament, en la desaparició de la Virtual Boy, però també es parla de la proximitat de l'F-Zero X que hem esmentat abans, en un cas semblant al que va passar amb l'Star Fox 2 de la Super Nintendo. Si el Zero Racers hauria estat un bon joc o no... ja no ho sabrem mai. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...