Què estàs buscant?

dijous, 12 de gener del 2012

Videojocs polèmics: Soul Calibur V

Ara feia temps que no parlàvem de cap videojoc polèmic, i aprofitaré per fer-ho d'un que, en realitat, encara no ha sortit. Apareixerà al Japó el 2 de febrer, a Europa el 3 de febrer, i el 31 de gener als Estats Units. És el Soul Calibur V, o SoulCalibur V (ara es veu que està de moda unir dues paraules i mantenir la majúscula de la segona), per a Xbox 360 i Playstation 3. 


La polèmica té a veure amb el que podem observar al pòster... Un generosíssim escot del personatge Ivy, que ja coneixíem en aquest sentit de tots els títols de la sèrie i especialment del Soul Calibur IV però que sembla que la gent de Namco ha volgut destapar una mica més en aquesta nova entrega. El missatge en japonès diu alguna cosa així com "amb l'Any Nou el pit s'infla d'il·lusió". Lleig, oi?

Sembla que les queixes han fet que Namco retirés aquesta publicitat, que als Estats Units tenia com a eslògan "Go big or go home" ("Fes-te gran o vés-te'n a casa", podríem dir), i és que d'acord amb l'ESRB, l'organisme censor dels ianquis, la cinquena entrega numerada d'aquesta aclamada saga de lluita amb espases ha fet un pas més en el seu camí per orientar-se a un públic adult, i a més de fer-se més violent ha donat vida pròpia als pits dels personatges femenins. Fins i tot ha inclòs la possibilitat de modificar-ne la mida amb el retorn de l'editor de personatges, imagineu-vos.


La publicitat ha estat substituïda per aquesta altra, un pèl (no gaire) menys provocativa i protagonitzada pel personatge d'en Voldo, però Namco sembla decidida a recollir el testimoni d'una altra saga de lluita en 3D, Dead or Alive, que s'ha fet tristament cèlebre per les seves lluitadores pneumàtiques, més per culpa dels seus spin-offs de platja i voleibol que pels seus grans jocs de lluita. 

Ja vaig parlar d'aquest tema, però veurem si amb l'aparició, també aquest any, del Dead or Alive 5 la cosa entra en una escalada per tal de veure qui mostra més pell a l'aire i pits que boten. Sigui com sigui espero que tots dos siguin dignes successors de les sagues que representen.


2 comentaris:

  1. Jajaja faré un comentari sobre una cosa que dius, ja que m'ha cridat l'atenció i pels que hem programat/programem és molt habitual veure-ho i no ens estranya :P

    "És el Soul Calibur V, o SoulCalibur V (ara es veu que està de moda unir dues paraules i mantenir la majúscula de la segona)" --> a programació se li diu "CamelCase" XDDDD

    * Lowercase is where all the letters in a word are written without any capitalization (e.g., while, if, mypackage).
    * Uppercase is where all the letters in a word are written in capitals. When there are more than two words in the name use underscores to separate them (e.g., MAX_HOURS, FIRST_DAY_OF_WEEK).
    * CamelCase (also known as Upper CamelCase) is where each new word begins with a capital letter (e.g., CamelCase, CustomerAccount, PlayingCard).
    * Mixed case (also known as Lower CamelCase) is the same as CamelCase except the first letter of the name is in lowercase (e.g., hasChildren, customerFirstName, customerLastName).

    ResponElimina
  2. Interessant aportació, avui aniré a dormir sabent una cosa més. ;)

    Però això no treu que s'hagi posat de moda fer-ho així sense cap motiu aparent, he he...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...