Què estàs buscant?

diumenge, 19 de febrer del 2012

Els jocs més venuts de la Xbox

La Xbox, com a consola, i ja ho vaig comentar quan va fer 10 anys, no va acabar de triomfar. Per sort, la seva successora ja ha estat una història completament diferent, però bé, avui el que veurem són els 5 jocs més venuts de la primera consola de Microsoft, i són els següents:



El més venut de tots, i amb diferència, va ser el Halo 2 (2004), la segona part d'una franquícia de jocs d'acció en primera persona que formen part dels grans exclusius de Microsoft. Va vendre 8 milions de còpies a tot el món, i superava així el Halo: Combat Evolved (2001), que amb 5 milions inaugurava la saga i es col·loca com a segon de la llista.



El joc de Bungie va marcar un abans i un després en el gènere i amb les seves seqüeles, una per a la mateixa Xbox i quatre per a la Xbox 360, i la sèrie és una de les més venudes de la història dels videojocs, amb més de 40 milions de còpies sumant les vendes de totes les seves entregues. Anem a veure el tercer?



El Tom Clancy's Splinter Cell (2002), el primer de la llarguíssima saga que vindria després, un títol d'acció i infiltració que va aparèixer per a molts sistemes però que en Xbox va vendre 3 milions d'unitats. Les mateixes que va col·locar el següent títol:



El Fable (2004), primera entrega d'una famosa saga de RPG d'en Peter Molyneux, una altra de les franquícies que només han passat per consoles de Microsoft o PC. Com dèiem, també va vendre 3 milions d'unitats, i amb una mica menys, 2,5 milions, tenim el cinquè i últim joc d'avui:



El Project Gotham Racing (2001), un altre que inauguraria una saga exclusiva de Microsoft i que recollia l'esperit del Metropolis Street Racing de la Dreamcast, i és que els seus creadors, Bizarre Creations, eren els mateixos. 

Com hem pogut veure, els 5 títols més venuts de la Xbox original (que si no especifiques hi ha qui es pensa que et refereixes a la Xbox 360, l'actual) són de gèneres diversos i sobretot clarament orientats a un públic diferent del que s'acostuma a relacionar, per exemple, amb Nintendo. Un públic tirant a adult i hardcore, concretament. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...