Què estàs buscant?

dimarts, 21 de febrer del 2012

Jocs que no van veure la llum: Sonic-16

Porto uns quants dies bastant immers en l'Univers Sonic gràcies a l'arribada del Sonic Generations a la meva col·lecció particular. En parlaré quan l'acabi d'esprémer, o si més no quan m'acabi la modalitat història, però avui el que faré serà parlar d'un títol de la franquícia que no va arribar a veure la llum i del que, ho confesso, no sabia res fins fa poc. 


S'havia de dir Sonic-16 i estava en desenvolupament el 1993, almenys és l'any que consta a la demo del vídeo, i havia de sortir per a la Mega Drive. Pel que fa al seu aspecte, amb personatges i fons més grans i detallats, es basava en la sèrie animada Sonic the Hedgehog, de 26 capítols entre 1993 i 1994 i diferent d'una altra que es deia Adventures of Sonic the Hedgehog, no tan fosca i allunyada del to dels jocs de l'època com la sèrie que ens ocupa. Concretament era aquesta:


Aquesta sèrie inspiraria el còmic que va començar el 1993 i que encara es publica per part de l'editorial americana Archie Comics. Però per què no va veure la llum, aquell joc? No seria el primer de la història d'en Sonic que es quedaria sense llançament, de fet ja en vam veure un fa temps, precisament el dia que inaugurava aquesta secció, i més endavant un altre de ben curiós

En aquest cas passa que, com podeu veure al vídeo, el Sonic-16 s'allunyava massa del concepte bàsic de la saga, la velocitat, i era un producte massa relacionat estèticament i en termes argumentals amb la sèrie en què es basava. En Yûji Naka, el creador d'en Sonic, no li va donar el seu vistiplau i no puc dir que s'equivoqués en la seva decisió, perquè probablement s'hauria acabat considerant el pitjor videojoc protagonitzat per l'eriçó blau. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...