Què estàs buscant?

dimecres, 8 de febrer del 2012

Sèries i videojocs: Cowboy Bebop

Cowboy Bebop és una d'aquelles sèries d'anime considerades de culte: molt bones, però no de masses. Amb 26 episodis (que vam poder veure en català i que així es presenten també en DVD), una pel·lícula (sense versió catalana) i dues curtes col·leccions de manga que l'adaptaven, aquesta space opera de personatges carismàtics també va tenir dos videojocs, encara que cap dels dos no va sortir del Japó.



El primer va ser el Cowboy Bebop, a seques, que va sortir el 1998 per a la Playstation i que s'ha comparat amb l'Star Fox de la Super Nintendo. Certament en té l'estètica, i és del mateix gènere de naus en tercera persona. Per a alegria dels fans, el joc té les veus dels actors de doblatge originals de la sèrie i també la banda sonora de Yoko Kanno, que ja havia participat als dibuixos amb la seva inoblidable música.



I aquest és el tràiler del segon, Cowboy Bebop: Tsuioku no serenade, que va sortir per a la Playstation 2 no a la tardor de 2004 com diu el tràiler (on per cert es pot sentir la música d'entrada de la sèrie), sinó l'estiu de 2005.



Aquest altre anunci ja té la data actualitzada, però podem apreciar-hi igualment les dues grans diferències respecte al primer joc: gràficament fa ús de la tècnica del cel shading, i el gènere canvia del tot i ara pertany a l'acció i el beat'em up.

A més, hi ha algunes escenes de naus (com no podia ser d'una altra manera amb aquesta sèrie) i escenes animades que desenvolupen la història. Altre cop tenim els actors de doblatge dels protagonistes i la música de Yoko Kanno, i estava previst que aquest joc sortís com a mínim als Estats Units, però al final no va poder ser, pel que sembla per culpa de la coincidència amb la fusió entre Namco i Bandai. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...