Què estàs buscant?

dissabte, 7 d’abril del 2012

Anuncis japonesos de la Dreamcast

Ara feia temps que no escrivia cap entrada sobre anuncis de videojocs, però l'altre dia mentre redactava la dels primers jocs de la Dreamcast em vaig trobar, navegant per Youtube, amb divertits anuncis de jocs de l'última consola de Sega, amb el característic estil japonès que encara es veu de tant en tant, però que sobretot és cosa dels anys 90.



Comencem amb aquest del The House of the Dead 2, la segona part d'aquest clàssic de les recreatives de Sega en què unes oficinistes i el seu cap parlen (en un diàleg absurd) dels zombis, que són els enemics del joc com tots deveu saber ja a aquestes alçades.



El del Sega Rally 2 també és clarament humorístic, i recorda bastant aquell del Sonic 3 de la Mega Drive que veiem al final de l'entrada sobre anuncis japonesos que vaig fer fa moltíssim temps. Una altre anunci del mateix joc:



El noi segur que no va tornar a oferir a la seva xicota dur-la a casa amb el cotxe, després del que li va fer passar.  



Una altra bogeria, aquest cop per tal de promocionar el Chu Chu Rocket, un dels jocs més senzills i fàcils de trobar de la Dreamcast, però també molt recomanat. 



El Sonic Adventure, un clàssic que va tenir diversos anuncis, però sens dubte aquest va ser el més divertit... i absurd. I en posaré un altre en la mateixa línia torturadora de la mascota de Sega:



Impressionant. Com se'ls va acudir fer una animalada així. Queda a la memòria, però, de manera que l'objectiu està aconseguit.



El del Shenmue II més que humorístic és estrany, i també curt, però típicament japonès, per tant no el podia deixar passar.



No podia faltar el Samba de Amigo, una franquícia de Sega que va néixer en aquella època i que per força havia de donar lloc a un anunci divertit. Al final d'aquesta història, si us interessa saber-ho, el noi que volia passar una estona sol amb la seva xicota es presenta, "Sóc en Kimura", i el boig que ha entrat a l'habitació resulta que és el pare de la noia.



Acabarem amb el de la pròpia consola, un anunci on s'insistia en el fet que la Dreamcast ja estava acabada (en el sentit de finalitzada, no sigueu malpensats), i és que hi havia expectació davant la primera consola de 128 bits de la història.




3 comentaris:

  1. Quins vídeos més graciosos... :P

    Al final els he vist tots! (són curtets jeje) i m'he divertit ^^

    El del Sonic amb els peluixos... vaia tela.... ¬¬

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensava que no t'havien agradat. XD

      Elimina
    2. No he dit en cap moment això jaja
      Que a primeres he vist molts vídeos i ho he deixat estar, però després he vist que eren curtets quan m'ho has dit :D

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...