Què estàs buscant?

divendres, 27 d’abril del 2012

Els jocs més venuts de la Dreamcast

Ja sabeu que la Dreamcast, encara que incomprensiblement no hi jugo gaire, és una de les meves consoles preferides i que la seva trista i injusta història provoca la meva simpatia més absoluta. I no és que els seus títols aconseguissin gaires milions de còpies venudes, però sí que podem parlar dels 5 jocs més venuts de la 128 bits de Sega i és el que farem ara.



El més venut va ser el Sonic Adventure (1999), el primer títol en 3D reals de la mascota de Sega, que ara és discutit i absurdament comparat amb els jocs de plataformes actuals però que en aquell moment ens va meravellar perquè, senzillament, no s'havia fet mai res de tan bo en el camp de les plataformes. Va vendre 2,5 milions de còpies.



El segon, amb 1,3 milions, va ser el Soul Calibur, el primer d'una saga que encara veu aparèixer entregues però que ens va desencaixar la mandíbula el 1999 amb aquest joc que Gamerankings considera el millor joc de la Dreamcast i el 5è millor de la història



Amb 1,22 milions tenim el Crazy Taxi (2000), un títol divertit i purament arcade que va inaugurar una saga a la qual ja vaig dedicar una entrada fa temps. 



Gairebé l'atrapa el Shenmue (1999), amb 1,2 milions, un títol revolucionari que va tenir una seqüela i que des de fa més d'una dècada els seus fans esperen veure acabar (sembla que la història va quedar penjada al final del Shenmue II) en alguna de les consoles actuals, un projecte de moment sense concretar però que el seu creador, en Yû Suzuki, espera poder dur a terme algun dia. 



Acabem amb el Resident Evil: Code Veronica, de 2000, que després sortiria com a Resident Evil: Code Veronica X per a Gamecube i Playstation 2 amb alguns canvis. Va vendre 1,14 milions de còpies, segons la Wikipedia que és qui proporciona aquestes dades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...