Què estàs buscant?

diumenge, 13 de maig del 2012

Els jocs més venuts de la Nintendo 64

La Nintendo 64, que va sortir el 1996 i superava la competència notablement, és paradoxalment considerada com un semifracàs de la Gran N perquè va apostar pel cartutx en comptes del CD i perquè malgrat la superioritat tècnica amagava defectes d'una manera una mica barroera (la famosa "boira"), però era i és una consola remarcable i tenia un catàleg ben farcit, els 5 títols més venuts del qual són els que veurem ara.



El mític Super Mario 64, el primer del lampista italoamericà en 3D, el primer on li sentíem la veu, el primer amb un món totalment obert. Un títol revolucionari de què ja vaig parlar i que va vendre més d'11 milions de còpies, tot i que s'ha de dir que bona part de la culpa d'això la té el fet que acompanyava la consola en el seu pack més conegut. 



En segon lloc i amb 9 milions de còpies venudes tenim el Mario Kart 64, el segon títol de la popularíssima saga, i el primer cop que permetia el multijugador amb un total de 4 jugadors simultanis, característica que el feia extremadament divertit, per si no ho era prou.



Un altre on el punt fort era el multijugador era el Goldeneye 007, que van comprar 8 milions de persones i que va sortir ja el 1997. 


El salt a les 3D d'en Link també va triomfar amb aquest The Legend of Zelda: Ocarina of Time, de 1998, que va vendre 7,6 milions de còpies i que per a molts és el millor videojoc no només de la Nintendo 64, sinó de la història. 



Acabarem amb el Super Smash Bros., de 1999, que va arribar als 5 milions de còpies i que era el primer títol d'una saga que, fins ara, només ha vist aparèixer 3 entregues. A més era innovador no només pel seu sistema de joc dins el gènere de la lluita, sinó també perquè posava els teòricament pacífics personatges de Nintendo a barallar-se entre ells. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...