Què estàs buscant?

dimarts, 12 de juny del 2012

Especial Malalts dels videojocs: la Gameboy

L'última entrada del bloc va ser sobre la història de la Gameboy en el 20è aniversari del dia que me la van regalar, i avui continuarem una mica amb el tema en veure unes quantes mostres de la gent malalta per aquesta consola llegendària, durant molt temps sinònim de "consola portàtil" i sí, tecnològicament superadíssima, però amb un racó ben gros encara als cors de molta gent. 


Al cor o a... l'avantbraç? Perquè evidentment hi ha gent que se l'ha tatuat, però no us hi amoïneu, perquè no dedicaré una entrada als tatuatges de la Gameboy, però sí que n'havia de posar algun exemple en aquesta sobre la Gameboy-mania en general.


De pastissos també n'havíem vist alguna vegada, però valia la pena recuperar la idea per a aquest especial malalts dels videojocs dedicat a la primera portàtil de Nintendo. 


Tampoc no podien faltar les samarretes, i aquesta no sembla pas oficial, però està força bé. És curiós, però, que el tio posi jugant amb una Nintendo DS. Sí, és de la seva família, és una descendent de la Gameboy, però tan difícil era recuperar una Gameboy original?


També n'hi ha per a noia, o què us pensàveu? Si busqueu a Google Imatges, d'on trec jo les fotos, "Gameboy dress", veureu que aquesta no és l'única que se'l va comprar, encara que se'n veuen de semblants.


I si els videojocs no hi entenen pas, de sexes (tot i que encara hi ha molta feina a fer en aquest sentit), tampoc no diferencien les edats. Els bebès també poden dur robeta amb motius de videojocs... encara que siguin referències a consoles dels seus pares... o avis, gairebé. Hem vist roba d'home, de dona i de bebè. Què falta?


Doncs sí, ens faltava el gos. Hi ha molta gent que compra o fa roba per als gossos, que a l'hivern passen fred com tots nosaltres, sobretot si són vellets, però s'ha de ser friki per a cosir-los un vestidet inspirat en la Gameboy.


Ja havíem vist aquesta imatge, que correspon a una Gameboy creada expressament (no sé qui n'és el responsable) i que aparentment funciona de debò. Ja no hi pot haver queixes sobre la mida de la seva pantalla i els problemes de visibilitat dels models de mida normal.


I aquesta Gameboy és força famosa. És una unitat que es va cremar durant la Primera Guerra del Golf (1990-1991) en un bombardeig a una cabana de militars dels Estats Units, però va sobreviure i encara funcionava quan va ser exposada a la botiga Nintendo World de Nova York. 


Ja que parlem de Gameboys que ho passen malament, aquí en tenim una d'oberta, no sé si perquè el seu propietari la volia reparar, o perquè era simplement un malalt que volia veure la seva consola preferida també per dins.



Aquesta disfressa sí que mola. No és un vídeo, no, és una Gameboy (segurament emulada) que funciona perfectament amb un tio ficat dins. Impressionant.



També és fascinant veure el que pot donar de sí l'apartat sonor d'aquesta estimada portàtil, perquè des de fa temps el so 8 bits ha estat protagonista dels concerts que ofereixen molts músics captivats per aquelles melodies immediatament associables a la Gameboy.



Una altra cosa que està de moda és el gènere de ficció anomenat steampunk, en què s'estira al màxim la tecnologia basada en el vapor. La Gameboy del vídeo està modificada segons aquest principi, o almenys estèticament, ja que és evident que la carcassa està muntada sobre una Gameboy normal.


Aquesta ja és el súmmum de les modificacions o mods: una Gameboy amb forma de mini recreativa, que entenc que funciona perfectament, tot i que no deu ser gaire còmode. Bé, deu ser qüestió d'acostumar-s'hi. I ho deixarem aquí, perquè ens hi podríem estar (més) hores i no cal. Trobo que amb aquestes mostres n'hi ha hagut prou, oi?













4 comentaris:

  1. Quina gràcia la recreativa! jeje

    La robeta de bebè està també molt bé :)

    Al veure això m'he vist obligada a posar un parell de fotos dels regals de l'amic invisible d'aquest Nadal, que una amiga va fer per un amic, ja que li agrada molt el tema de les consoles :P

    http://twitpic.com/9vqty3
    http://twitpic.com/9vquax

    Crec que ja te les havia passat, però realment està molt bé! una caixa pintadeta en forma de GBColor amb tots els detalls!

    ResponElimina
  2. Ostres "conec" a un que es va comprar la recreativa! a mi m'hauria encantat!

    i ara fa temps que estic pensant en comprar-me'n una per posar la retroiluminació. Tot i que m'estic debatint entre posar-la a una clàssica o a una GBColor :D

    tot i així soc un manasses i em fa por xD

    ResponElimina
  3. Jo no sóc de modificar les consoles, però encara que ho fos... em passa com a tu! Sóc un manasses! Ni tan sols vaig saber reparar el so d'una Game Gear, perquè no em demanis soldar, que no em sortirà mai.

    ResponElimina
  4. Jo la meva original no l'obriria ni boig! :D me'n compraria una expressament xD

    Aquesta web és la que tenia localitzada

    http://www.nonelectronics.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=10&products_id=151&zenid=ea5b964dfffa5daaf239db61fc775020

    és per a malalts de la música 8-bit, que es modifiquen també les sortides d'audio XD

    però pel cas, veure la possibilitat de poder posar tants colors a les GB em feia caure la baba :D

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...