Què estàs buscant?

dimecres, 1 d’agost del 2012

Còmics i videojocs: Scott Pilgrim

Avui he fet una entrada a Cementiri de Pneumàtics sobre el còmic i la pel·lícula d'Scott Pilgrim, una història amb una forta influència dels videojocs que el 2010 es va fer més popular que mai en acabar el còmic, llançar-se la pel·lícula i aparèixer també un videojoc, com no podia ser d'una altra manera:



Com podem veure l'Scott Pilgrim vs. The World: The Game és un títol de gran regust clàssic, un beat'em up com els d'abans, amb referències a alguns videojocs i amb gràfics intencionadament 8 bits, coherents amb l'ambientació dels còmics (i el disseny de personatges del seu autor Bryan Lee O'Malley) i la pel·lícula, i una banda sonora perfecta per a l'ocasió que és obra del grup Anamanaguchi, que precisament es dedica a fer música amb sons de la NES. 

Va sortir a l'estiu de 2010 per a Playstation Network i Xbox Live Arcade i va tenir una gran acollida, fins al punt que diversos mitjans el van considerar com el millor joc descarregable d'aquell any. Si voleu provar-lo ho podeu fer descarregant-vos la demo, que ens ofereix el primer nivell complet i que us farà gaudir de valent i tornar a aquells anys en què els videojocs d'anar fument cleques pel carrer eren més habituals que no pas ara.



Un dels seus punts forts és la possibilitat de jugar-hi amb amics i posar en pantalla una colla de fins a 4 jugadors que ens facilitaran la feina. A més, tot i que no és excessivament llarg podrem desbloquejar personatges cada cop que l'acabem i tornar-hi a jugar amb ells.

Ni el còmic ni la pel·lícula són d'acció i lluites constants com el videojoc, però trobo que és una magnífica adaptació de Scott Pilgrim i un dels, per desgràcia, pocs jocs bons basats en còmics i/o pel·lícules. S'ha fet amb cura i esdevé un complement perfecte per a una història que al seu torn té nombroses referències i recursos dels videojocs. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...