Què estàs buscant?

diumenge, 26 d’agost del 2012

Videojocs animats: Bomberman

Des que faig aquesta secció de dibuixos animats inspirats o basats en videojocs n'hem vist uns quants, i sabem que gairebé tots els jocs són susceptibles de tenir una versió animada a la televisió, en alguns casos fins i tot arriben a tenir pel·lícules d'imatge real, però hi ha títols que sembla mentida que donin per a un producte així, com és el cas de la llegendària saga Bomberman



El cas és que sí que té dibuixos animats, i de fet més d'una sèrie. La primera va ser aquesta, Bomberman B-Daman Bakugaiden, de 48 episodis emesos entre 1998 i 1999 al Japó. De fet, es basava en un manga del mateix nom que es va publicar a la revista CoroCoro Comic, orientada al públic infantil. Però no en van tenir prou, amb allò, i arribaria una seqüela al cap de poc:


Es deia Bomberman B-Daman Bakugaiden Victory o Bomberman B-Daman Bakugaiden V i van ser 50 episodis entre 1999 i 2000. En aquest cas es basava en el cinquè manga, també de la revista CoroCoro Comic, i se'n va fer un videojoc (naturalment només al Japó) per a la Gameboy Color.

En aquestes dues sèries l'argument està escrit al servei dels B-Daman, una línia de joguines, de fet bales com les que dúiem a l'escola de petits, que va originar una franquícia de manga i anime, part de la qual, pel que sembla, basada en l'univers Bomberman. Però encara tindríem una tercera sèrie que anava per una altra banda:


Es tracta de Bomberman Jetters, un anime de 52 episodis entre 2002 i 2003 que en aquest cas no tenia l'origen en cap còmic, però que va donar lloc a un videojoc per a Gameboy Advance, Gamecube i PS2 que, excepcionalment, va arribar a Occident però només als Estats Units i en versió Gamecube.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...