Què estàs buscant?

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Els pitjors: Deadly Towers

M'agrada buscar llistes dels pitjors videojocs que existeixen i parlar-ne, no només perquè així m'assabento de l'existència de títols que no coneixia ni pel nom, sinó perquè és divertit llegir els comentaris de la gent que odia aquests jocs tan mal fets. El protagonista d'avui:



Aquest és el Deadly Towers, un joc del gènere conegut com a action RPG desenvolupar per Lenar que va sortir el 1986 al Japó i el 1987 als Estats Units (a Europa no va arribar mai) per a la Nintendo. 

Al vídeo podem veure que gràficament no és cap meravella, però principalment crida l'atenció la gran quantitat d'enemics patètics des del punt de vista del disseny que hi ha. Un cavaller que va llançant espases a pilotes que boten? Focs follets? Cucs que salten? Aranyes que fan pampallugues? Taques blaves?


Val la pena veure'n un altre vídeo, aquest cop amb comentaris d'un tio que comença dient que ell no el recorda tan dolent i acaba declarant que és més ridícul que dolent. I és que els enemics són ridículs, però ataquen d'una manera força difícil d'evitar i és per això que tanta gent el considera extremadament difícil, que en si no és motiu per a considerar dolent un videojoc, però sí si es fa d'una manera tramposa.

Malgrat tot va ser un èxit de vendes als Estats Units, perquè era el primer action RPG japonès que apareixia en aquell territori i oferia una experiència diferent a la dels títols d'acció medieval i els RPG d'ordinador als que els nord-americans estaven acostumats, a més de la potenciació constant del personatge, anomenat Prince Myer, que pot adquirir nova equipació a les botigues que es va trobant pels castells. En tot cas la crítica el va rebre d'una altra manera, tot i que s'ha de dir que mentre alguns el consideren un dels pitjors de la història de la 8 bits de Nintendo, d'altres creuen que simplement és mediocre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...