Què estàs buscant?

dimecres, 9 de gener del 2013

Jocs estranys: Face Training

Si el Brain Training de la Nintendo DS us va semblar un joc estrany i heu sentit a parlar dels títols similars que miren d'ajudar-nos a millorar el nostre anglès o bé a repassar les matemàtiques, no us hauríem de perdre un joc ben curiós com és el Face Training, en japonès Otona no DS: Kao no Training, que seria "DS per a adults: entrenament facial". 


Aquest videojoc va sortir el 2007 i efectivament sembla més adequat per als adults que no pas per als infants i/o adolescents, ja que d'acció n'ofereix més aviat poca i és un títol clarament pensat per a un públic diferent, que busqui en els jocs un benefici que vagi més enllà del lleure. 

El Face Training el que proposa és que fem gimnàstica facial per tal de combatre l'estrès i alhora enfortir els músculs del rostre, que sempre va bé. Si voleu veure com funciona aquí en teniu diversos anuncis japonesos:


Certament no es veu gaire apassionant, però si l'objectiu és relaxar-nos fa l'efecte que s'aconsegueix amb escreix. A través de diversos exercicis que hem de fer amb l'ajuda de la càmera que duu integrada el model DSi (per tant el joc no funciona ni a la DS original ni a la DS Lite) es tracta de reproduir els moviments que l'esteticista japonesa Fumiko Inudo ens proposa.

A Europa el Face Training hi va arribar el 2010, i és que arreu del món a tothom li aniria bé practicar els moviments que apareixen en aquest videojoc, encara que a priori ens sembli innecessari i preferim, de manera comprensible, adquirir un títol més divertit. El que sí que ha de ser divertit, però, és veure algú en un lloc públic (el mateix tren amb què molta gent va a estudiar o treballar cada dia, per exemple) jugant-hi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...