Què estàs buscant?

divendres, 11 de gener del 2013

Videojocs animats: Q*bert

Algun dia li dedicaré l'entrada que es mereix, però de moment l'esmentaré aquí, a la secció dedicada als dibuixos animats basats en videojocs. En aquest cas el protagonista és Q*bert, un joc llegendari d'Atari per a recreatives que va sortir el 1982 i amb els anys ha vist conversions, seqüeles i clons per a tota mena de sistemes.


El personatge és una icona de la història dels videojocs (no una de primera categoria, però una icona al capdavall), i de fet si heu anat a veure En Ralph el destructor, l'últim èxit de Disney, l'heu pogut veure en un cameo recurrent. El cas és que també va protagonitzar una sèrie de dibuixos animats:


En realitat no era la seva pròpia sèrie, sinó que tenia un segment del programa Saturday Supercade, on també es podien veure per exemple les aventures animades d'en Donkey Kong (no les de Donkey Kong Country, que eren francocanadenques) o les de Frogger. Les de Q*Bert van tenir 19 entregues i es van emetre per primera vegada entre 1983 i 1984.

Com es pot veure manté elements del videojoc, els més evidents dels quals la piràmide de blocs de colors i els globus amb les "paraulotes", però té lloc en una ambientació molt dels anys 50 del segle XX, totalment de collita pròpia, encara que s'ha de reconèixer que era difícil pensar un argument.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...