Què estàs buscant?

dissabte, 19 de gener del 2013

Petits clàssics: Bubba 'n' Stix

Tornem a tenir una entrada sobre petits clàssics de la història dels videojocs i en aquest cas també m'he inspirat en vells catàlegs de botigues escanejats de revistes, i com sempre amb aquell component de "ah, sí, és veritat" que necessito que em despertin els títols que protagonitzen aquesta secció.


Què? Us sona, el Bubba 'n' Stix? Jo no hi he jugat mai, però certament té un nom que crida l'atenció, com també la crida la seva poc inspirada portada. 

Sí, és un pal amb cara i ulls, en el sentit literal de la paraula, que respon (també literalment) al nom de Stix, un dels protagonistes del joc, on en realitat controlem un nano pagerol amb cara de babau i granota de treball que fa servir el seu "amic" per tal de superar les pantalles.


Com podeu veure és un joc de plataformes, i argumentalment la situació és la següent: en Bubba treballa per al zoològic local i un dia és abduït per uns extraterrestres que li expliquen que volen fer diverses aportacions a l'esmentat zoo, però la nau on van té un accident i els supervivents es troben en un planeta des del qual hauran de tornar a casa. 

Aquí és on entra el nostre protagonista humà, que es fa amic d'un dels alienígenes que havien de formar part del zoo, l'Stix, que l'ajuda amb cadascuna de les funcions que en Bubba li descobreix, des d'arma llancívola fins a palanca per a aixecar pesos, passant per tubs per a respirar sota l'aigua o suport per a pujar a llocs on un salt normal no permet arribar.


El Bubba 'n' Stix va sortir el 1994 per a la Mega Drive, que és la versió del primer vídeo que hem vist, i també per a la l'Amiga i l'Amiga CD32, de Commodore. De fet, el vídeo que hem vist ara correspon, i es nota per la introducció i l'àudio, a la versió de l'Amiga CD32.

Sembla divertit, l'aspecte gràfic és com de dibuixos animats i pel que en diuen tant la crítica com el públic no està gens malament, de manera que si mai en teniu l'ocasió proveu-lo. Jo ho faré.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...