Què estàs buscant?

dijous, 21 de febrer del 2013

Sèries i videojocs: Stargate

L'altre dia vaig començar amb la saga Stargate, que comença amb una pel·lícula de 1994 i s'estén fins el 2011 amb diverses sèries i pel·lícules. Però és clar, també era previsible que se'n fessin videojocs, i és per això que en parlo avui a 3 Botons i START. 



Tal com passa amb la franquícia en general, el primer videojoc també es va basar en la pel·lícula de 1994, encara que va sortir el 1995. Es deia Stargate i va sortir per a la Mega Drive (al vídeo) i la Super Nintendo, i és un plataformes d'acció que argumentalment sembla que segueix força la pel·lícula, tot i que hi afegeix trames secundàries noves.



Fem un salt enorme en tecnologia i anys, perquè el següent joc va ser del 2010 i es va anomenar Stargate: Resistance, basat en la primera sèrie, la més popular, Stargate SG-1, que va tenir 10 temporades de 1997 a 2007. Es tracta d'un shooter en tercera persona dissenyat per al joc en línia i per a PC, però el 2011 se'n van tancar els servidors i ja no s'hi pot jugar.



Abans d'això s'estava desenvolupant l'Stargate SG-1: The Alliance, que havia de sortir a finals de 2005 per a Xbox, Playstation 2 i PC, però que va ser cancel·lat malgrat que estava pràcticament acabat. Fa una mica més d'un any es va descobrir una beta jugable i és per això que en podem veure un vídeo.


El mateix va passar amb l'Stargate Worlds, un MMORPG (RPG multijugador massiu en línia) només per a PC que havia de córrer paral·lelament a la sèrie Stargate SG-1 i els fets del qual havien de formar part de la història oficial de la saga, però es va abandonar el seu desenvolupament i, en principi, està cancel·lat.


Però el pas de Stargate pels videojocs no ha acabat, encara que se n'hagin cancel·lat dos projectes importants: el març d'aquest any, 2013, sortirà el primer episodi de Stargate: Unleashed, altre cop basat en Stargate SG-1 i desenvolupat per a sistemes amb Android i iOS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...