Què estàs buscant?

dissabte, 9 de març del 2013

Videojocs animats: Power Stone

De l'època de la Dreamcast ens va quedar un mal regust per la brevíssima vida que va tenir la consola, però un catàleg farcit de títols impressionants, entre els quals l'original títol de lluita "tots contra tots" de Capcom Power Stone, que a més va tenir una seqüela... i una sèrie animada.



Aquest que vèiem és el vídeo d'introducció de la sèrie, l'opening, típicament japonès i a més fet, com tota la sèrie, pel prestigiós Studio Pierrot, llegendari al País del Sol Naixent.



I aquí el torneu a tenir en anglès, que a més inclou el primer episodi sencer. Originalment es va emetre al Japó el 1999 en una única temporada de 26 episodis, però també va arribar als Estats Units i al Canadà, que és on es va poder veure aquesta versió traduïda.



Ens acomiadem amb l'ending, o vídeo del final del capítol, altra vegada en japonès. Si teniu la sort de tenir algun dels dos Power Stone que van sortir per a la Dreamcast i aquesta entrada us ha fet venir ganes de tornar-hi a jugar, me n'alegraré molt. Per part meva espero tenir-los algun dia i poder-los treure tot el suc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...