Què estàs buscant?

dimarts, 12 de març del 2013

Pel·lícules de videojocs: Max Payne

Hem parlat de pel·lícules de videojocs moltes vegades, i pràcticament sempre hem vist com esdevenien productes destrossats per la crítica i generalment també pel públic.

Sovint el problema és que es tracta de films que volen aprofitar la força d'un nom però estan fets de qualsevol manera, sense tenir cura dels detalls, i fins i tot es podrien adscriure a la sèrie B (o C, o D...), però què passa quan un llargmetratge basat en un videojoc compta amb actors de renom (deixant de banda el cas Street Fighter)?


El 2008 la Fox va estrenar als cinemes l'adaptació cinematogràfica de Max Payne, videojoc de 2001 que pertany al gènere de l'acció en tercera persona i que ha tingut dues seqüeles, la més recent de l'any passat, 2012.

Doncs bé, com podeu veure el pòster té força bona pinta, i el seu repartiment no està malament, perquè l'encapçalen en Mark Wahlberg i la Mila Kunis, a més del raper Ludacris, tots prou coneguts. 


Si mirem el tràiler també pensem que aquesta vegada serà una bona pel·lícula d'un videojoc, encara que ens hagin dit (ignoro si en aquella època es va dir gaire) que el film s'hi basa relativament, però quelcom no va anar bé.

Sembla que van ser les enormes llicències que es va prendre respecte a la història del videojoc el que va fer que la crítica i sobretot el públic li donessin una acollida més aviat freda, encara que també es van criticar l'argument en si mateix (independentment de les "traïcions" a la història oficial del joc) i les interpretacions dels actors.

Això sí, comercialment parlant va ser un èxit moderat (amb un pressupost de 35 milions de dòlars en va ingressar 85), tot i que no s'ha parlat de fer-ne cap seqüela. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...