Què estàs buscant?

dijous, 14 de març del 2013

Cinema i videojocs: Alice in Wonderland

Suposo que tots coneixeu Alícia al País de les Meravelles, el clàssic de la literatura anglesa de 1865 que es va fer especialment popular amb la pel·lícula animada de Disney de 1951. 

Si volgués fer una entrada sobre la història original la faria a Literatura i videojocs, però en aquest cas la vull fer sobre la pel·lícula d'imatge real que el 2010 es va estrenar com a "seqüela" (en realitat és una barreja de la història original i la seva seqüela literària de 1871) del relat de Lewis Carroll i que va protagonitzar en Johnny Depp sota la direcció d'en Tim Burton. 


Doncs bé, si la pel·lícula es considera actualment la 13a amb més beneficis de la història del cinema, era normal que se'n fes un videojoc, encara que es va llançar a la vegada que el film. 

Va sortir per a la Wii, la Nintendo DS, PC i Zeebo, i ja hem vist molts cops que els videojocs basats en pel·lícules acostumen a ser un desastre, sobretot quan estan orientats al públic més jove com es dedueix de les plataformes que en van rebre una versió... doncs no, aquesta vegada va sortir bé. Cap meravella, però de notable sí. 


La versió de la Nintendo DS és clarament diferent, amb gràfics simplistes però agradables, i va ser la més ben valorada, mentre que l'esmentada de la Wii va agradar més o menys segons el mitjà que l'analitzés. 


Com podem veure aquí, la versió de PC és més semblant a la de la Wii, tot i que amb millors gràfics. Tot i així, és la que es va endur pitjors puntuacions, encara que va aprovar sense problemes. 


També va sortir per a iOS, pel que sembla, però no n'he trobat més informació, de manera que ens haurem de refiar d'aquest vídeo que hi ha penjat a Youtube.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...